„Es esmu ceļš, patiesība un dzīvība.” (Jāņa 14:6)                                               

25.07.2011. Nacionālā identitāte: (SC) cenšas novākt konkurentu (VL/LNNK) uz Norvēģijas traģēdijas rēķina

janis_iesalnieks_foto

Saeimas “Saskaņas centra” (SC) frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Valērijs Agešins vērsies Drošības policijā ar iesniegumu, kurā lūdz sākt kriminālprocesu pret apvienības “Visu Latvijai!”-”Tēvzemei un brīvībai”/LNNK valdes locekli Jāni Iesalnieku, jo uzskata, ka viņa izteikumi par Norvēģijas slaktiņa iemesliem mikroblogošanas vietnē “Twitter” satur nacionālā naida kurināšanas pazīmes,- ziņo spektrs.com

Iesalnieks pēc tam izteica savu viedokli “Twitter” vidē, par to cik lielā mērā islamizācijas un kosmopolītisma centieni var būt draudoši valstīm un kādas neprognozējamas sekas tās var izraisīt, piemēram, pamatiedzīvotāju aizstāvēšanās centienos, kas var pārvērsties par kaut ko tādu, kā Norvēģijas piemērs.

Iesalnieka komentārs: “Norvēģijas upuri ir pilnībā uz multikulturālistu sirdsapziņas – viņu islamizācijas politika noveda pie tā, ka kādam vienkārši aizbrauca širmis”.

Viedoklis izraisīja sašutumu un diskusijas, ka tādējādi “Visu Latvijai!” biedrs mēģinot šo noziegumu attaisnot, ko gan pats Iesalnieks publiskā paziņojumā noliedza.

“Visu Latvijai!”-”Tēvzemei un brīvībai”/LNNK valdes līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars par šādiem SC draudiem izteicās šādi: „Tas, ka apvienība “Saskaņas centrs” (SC) uz Norvēģijas traģēdijas rēķina taisa savu politiku, ir vienkārši nožēlojami.”

Replika:

Īpatnēji noraudzīties, ka nevienam neizsauc nekādus sašutumus par slepkavai Kononovam pieminekļa celšanā (SC), Biškekas solīšanu (Urbanovičš), asinspirts draudēšanā (Lindermans), ja SC netiks valdībā un ja Latvijā krievu valoda nekļūs par valsts valodu un t.t.

Bet viens izteikts viedoklis, viens ne tik labi izdevies paskaidrojums, viens neveiksmīgi izteikts teikums ir spējīgs izraisīt „apvērsumu valstī.”

Secinājums: Uz kādām nacionālā naida kurināšanas metodēm (SC) tik nav gatavs iziet. Uz kādām provokācijām tik nav gatavs, lai attaisnotu Latvijas okupācijas paktu, kā arī attaisnotu manevrus divvalodības ieviešanā.

SC patiesais mērķis – „novākt” konkurentus

“Izteikumi, kurus Iesalnieks pieļāvis savā mikroblogā, ir amorāli, nepieļaujami civilizētā sabiedrībā, tie satur nacionālā naida veicināšanas pazīmes. Faktiski apvienības “Visu Latvijai!”-”Tēvzemei un brīvībai”/LNNK valdes loceklis atrod attaisnojumus norvēģu slepkavas un terorista rīcībai,” uzskata Agešins, “šādus izteikumus nevar atstāt nesodītus. Uzskatu, ka Iesalnieka izteikumi atbilst Kriminālkodeksā minētajam, tāpēc lūdzu Drošības policiju nekavējoties veikt pārbaudi un pieņemt lēmumu par kriminālprocesa uzsākšanu.”

Arī biedrība “Progresīvie” uzskata, ka nekavējoties no savām rindām būtu jāpadzen Iesalnieks, kurš apvienībā ieņem augstus amatus. Turklāt biedrība uz šāda neērtā fona vēl cenšoties pareklamēties piebilda, ka biedrības biedriem šie notikumi esot īpaši sāpīgi, jo organizācija daudzus gadus piedalījusies Norvēģijas Darba partijas jaunatnes organizācijas (AUF) vasaras nometnēs, kas notiek uz Ūteijas salas.

Nožēlojami raudzīties šādos biedrības pašreklamējošos izsaucienos tik traģiskā notikumā.

0 komentāri

Uzraksti, ko domā

Vārds:
E-pasts:
www:
Komentārs:

Citi rakstiSākumlapa

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija(0)

Kādas ir valsts nelikumīgas darbības, lai paplašinātu savu ietekmi pasaulē? Moldova, kad sabruka PSRS, Gruzijā, kur bija iekšējais konflikts, miera uzturētāji no Krievijas un ar to aizstāvēšanu pamatots iebrukums Gruzijā. Ukrainā anektēt Krimu un izveidot militāro konfliktu Doņeckas un Luganskas novados. Vai tas vismaz daļēji neatgādina to, kā attīstījās notikumi pirms II pasaules kara? Nākamais

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām(0)

Leonards Inkins: Biedrības “Latvietis” biedrs, grāmatu autors: Neizmantoto iespēju laiks: daļa. Atgriešanās, Neizmantoto iespēju laiks Smēķētāji Kāds mans draugs publicējot facebūkā dažus teikumus, par krieviem un Krieviju, ar zemtekstu – nu kā tā var, tas taču nav normāli, mani rosināja rakstīt par to, kas ir pats par sevi saprotams, kas neprasa padziļinātas izglītības un skaistus diplomus. Šeit

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana(0)

  Sarunu “Nacionālā drošība” vada Ģenerālis Kārlis Krēsliņš, Ģenerālmajors Juris Maklakovs, Pulkvedis Raimonds Rublovskis, Marlēna Pirvica un Ekonomiste, lektore, pētniece un uzņēmēja Līga Leitāne.   YouTube/biedrība Latvietis YouTube/spektrs.com Facebook/ Demokrātijas aizsardzības biedrība, DAB   Luksemburgas Deputātu palātā 12.janvārī notika diskusija par petīciju pret vakcīnas mandātiem. Franču imunoloģijas speciālista Prof. Kristians Perons  Christiane Perronne viedoklis. Profesors Kristians Perons bija Eiropas

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE(0)

Kārlis Krēsliņš Br.gen(atv.) Dr.habil.sc.ing   IEVADS. Pasaulē notiek daudz it kā neatkarīgu notikumu. ASV prezidenta vēlēšanas un sabiedrības sašķelšanās divās diezgan radikālās daļās, mazāk vai vairāk tas notiek arī ES valstīs un ES kopumā, pirmkārt, Lielbritānijas izstāšanās no ES, Krievijā notikušas cilvēku indēšanas gadījumi, nemieri Baltkrievija. KF prezidenta V. Putina uzruna Davosas starptautiskajā ekonomiskajā forumā un ĀM

Leonards Inkins: Maģija

Leonards Inkins: Maģija(0)

Tad atnāca Jēzus no Galilejas uz Jordānu pie Jāņa, lai tas Viņu kristītu. Bet Jānis atturēja Viņu, sacīdams: Man jāsaņem kristību no Tevis, bet Tu nāc pie manis? Bet Jēzus atbildēdams sacīja viņam: Lai tas tā notiek! Tā taču mums pienākas izpildīt visu taisnību! Tad viņš to pieļāva. Pēc kristības Jēzus tūliņ izkāpa no ūdens,

lasīt vairāk

Kontakti un Reklāmas izvietošana

SPEKTRS mērķis - informēt sabiedrību par kristīgām aktualitātēm.

Materiālu (ziņas, raksti, vēstules, ierosinājumi, jautājumi) nosūtīšana - [email protected]

Sociālie tīkli un saziņa

Lasītākās tēmas

© 2006 - 2012 Spektrs.com

Citējot atsauce uz žurnālu SPEKTRS.COM ar SAITI obligāta! Pārpublicējot materiālus drīkst ar SIA „SPEKTRS ANNO” atļauju.