„Es esmu ceļš, patiesība un dzīvība.” (Jāņa 14:6)                                               

Kā iegūt finansiālo uzvaru? Atbild: Sandejs Adeladža

sandejs_adeladza_gramata

Ukrainas/Kijevas draudzes „Dieva Vēstniecība” mācītājs Sandejs Adeladža māca labklājības principus. Ir sarakstījis daudzas grāmatas par finansēm, piemēram, „Tava sapņu komanda”; „Vadības māksla”; ”Aiz panākuma durvīm”; „Piesakot karu nabadzībai”; „Līderis darbībā.”- ziņo spektrs.com

„Un jums savukārt būs jāredz, kāda ir starpība starp taisno un bezdievīgo un starp to, kas Dievam kalpo, un to, kas Viņam nekalpo.” (Malahijas 3:18)

Daudzu gadu garumā kristieši citē Malahijas grāmatas 3:18 rakstvietu, turpinot gaidīt, kad tad nāks tā pasludinātā atšķirības diena. Laiks iet un cilvēki vēl joprojām gaida. Taču es ticu, ka šī diena jau ir pienākusi. Gaidītā starpība redzama sākot ar to , ka Dieva kalps ir uzticams un paklausīgs teiktajam Dieva Vārdā un tā pildīšanā.

Viena no sfērām, kurā Dievs apliecina meklēto atšķirību ir finansiālā joma. Pasliktinoties ekonomiskiem apstākļiem valstī, kā tas notiek pašlaik visā pasaulē, Dievs vēlas, lai kristieši, kuri ir izvēlējušies būt Dieva principu vadītiem, dzīvotu labklājībā un pārpilnībā.

Taču jāsaprot, ka tā nenotiek pats par sevi. Labklājība parādās tad, kad Dieva kalpi pilda Dieva Vardu attiecībā par finansēm, tādējādi ievēro garīgos likumus materiālās un finansiālās labklājības gūšanā.

Tieši paklausība sniedz finansiālās labklājības rezultātus. Savukārt tādā veidā arī uzrādās atšķirība, starp tiem, kuri dzīvo un nedzīvo pēc Dieva Vārda.

Pat ja sabiedrībā palielinās ekonomiskā krīze, kristieši Dieva Vārda pildītāji atrodas Dieva apsardzībā,

piemērojot garīgos principus savā dzīvē.

Viens no tiem ir došanas princips. Tādējādi Dievs atmaksā ar savu uzticību.  Apstiprina savu Vārdu, pierādot, ka viss ko Viņš teicis piepildās.

Cilvēka daba nosaka, ja kaut kas dzīvē trūkst, piemēram, finanses, materiālie labumi, vai vēl kas cits, tad noteikti jāuzsāk taupīšanas pasākumi. Pēc iespējas vairāk pieturot to mazo, kas jau ir. Bet, ja sākt dzīvot vadoties pēc šāda principa, tad vienmēr cilvēkam kaut kas trūks. Sākot kurnēt kļūst aizvien skopāks. Šāds dzīves veids cilvēku tuvina nabadzības slieksnim. Jo Dieva garīgie likumi ir nemainīgi. Garīgie likumi nosaka, ja cilvēks ir pārlieku taupīgs viņš nekļūs bagātāks, bet nabadzīgāks. Tāda ir Dieva loģika. Kas bagātīgi sēj, tas bagātīgi pļauj! Tad, kad cilvēks seko Dieva principam turpinot sēt bagātīgi, tad tādam cilvēkam nekad nekā netrūks. Bet, lai tā dzīvotu, nepieciešama ticība. Tā ticība, pateicoties kurai esam bijuši pestīti. Kaut arī mēs nekad neesam redzējuši Dievu- Jēzu Kristu miesā, bet dzirdējuši vārdus par pestīšanu un ticējuši, tad rezultātā vēlāk izrādījies, ka mūsu ticība ir attaisnojusies. Mēs esam izdarījuši pareizu lēmumu. Ticībā mēs esam pestīti un ticībā dzīvojam. Tādējādi mēs ticībā pieņemam katru Bībelē Dieva teikto Vārdu, esot pārliecināti par to, ka Dievs tos apstiprinās tieši tāpat, kā Viņš kādreiz apstiprināja teiktos vārdus par pestīšanu. Lūk, kādēļ mēs esam pārliecināti, par to, ka palīdzot un atbalstot citus, mums atmaksāsies. „Dvēsele, kas bagātīgi svētī citus, taps stiprināta, un, kas bagātīgi veldzē citus, arī pats kļūs veldzēts. „ (Sal. pam. 11:25)

Tieši tādēļ kristieši necenšas tāpat kā pasaulīgie kurnēt un sūdzēties par savu dzīvi.

Kristieši tic, ka paēdinot un palīdzot citiem, pienāks laiks, kad arī pašiem būs palīdzēts un paēdināti. Mēs kļūstam bagāti pat tad, kad pasaule kļūst nabadzīgāka, jo dzīvojam Dieva Vārda un Viņa principu vadībā.

Paklausībā un Dieva gaismā apgaismoti. Kad pasaulē mītošie ierauga Dievišķo gaismu mūsos, tā piesaista un viņi griežas pie mums pēc palīdzības. Kad pasaulīgie uzņēmēji pamana, kā amata kolēģi kristieši uzplaukst, viņi izrāda vēlēšanos sadarboties. Tādā veidā piepildās Dieva apsolījums, ka neticīgo bagātība atgriežas Dieva namā.

Ikkatrs, kurš mājo Viņa Vārdā būs Dieva uzturēts un vienmēr gūs panākumus un veiksmi.

Lai Dievs Jūs svētī!

Papildus saistoša informācija: Kā Černoveckis uzvarēja mēra vēlēšanās? -Skaidro Sandejs Adeladža;

Adeladža vērsies pie Jušenko glābt valsti no sabrukuma;

Draudze „Dieva vēstniecība” uzsākusi ekskluzīvā dievnama celtniecību.

0 komentāri

Uzraksti, ko domā

Vārds:
E-pasts:
www:
Komentārs:

Citi rakstiSākumlapa

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija(0)

Kādas ir valsts nelikumīgas darbības, lai paplašinātu savu ietekmi pasaulē? Moldova, kad sabruka PSRS, Gruzijā, kur bija iekšējais konflikts, miera uzturētāji no Krievijas un ar to aizstāvēšanu pamatots iebrukums Gruzijā. Ukrainā anektēt Krimu un izveidot militāro konfliktu Doņeckas un Luganskas novados. Vai tas vismaz daļēji neatgādina to, kā attīstījās notikumi pirms II pasaules kara? Nākamais

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām(0)

Leonards Inkins: Biedrības “Latvietis” biedrs, grāmatu autors: Neizmantoto iespēju laiks: daļa. Atgriešanās, Neizmantoto iespēju laiks Smēķētāji Kāds mans draugs publicējot facebūkā dažus teikumus, par krieviem un Krieviju, ar zemtekstu – nu kā tā var, tas taču nav normāli, mani rosināja rakstīt par to, kas ir pats par sevi saprotams, kas neprasa padziļinātas izglītības un skaistus diplomus. Šeit

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana(0)

  Sarunu “Nacionālā drošība” vada Ģenerālis Kārlis Krēsliņš, Ģenerālmajors Juris Maklakovs, Pulkvedis Raimonds Rublovskis, Marlēna Pirvica un Ekonomiste, lektore, pētniece un uzņēmēja Līga Leitāne.   YouTube/biedrība Latvietis YouTube/spektrs.com Facebook/ Demokrātijas aizsardzības biedrība, DAB   Luksemburgas Deputātu palātā 12.janvārī notika diskusija par petīciju pret vakcīnas mandātiem. Franču imunoloģijas speciālista Prof. Kristians Perons  Christiane Perronne viedoklis. Profesors Kristians Perons bija Eiropas

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE(0)

Kārlis Krēsliņš Br.gen(atv.) Dr.habil.sc.ing   IEVADS. Pasaulē notiek daudz it kā neatkarīgu notikumu. ASV prezidenta vēlēšanas un sabiedrības sašķelšanās divās diezgan radikālās daļās, mazāk vai vairāk tas notiek arī ES valstīs un ES kopumā, pirmkārt, Lielbritānijas izstāšanās no ES, Krievijā notikušas cilvēku indēšanas gadījumi, nemieri Baltkrievija. KF prezidenta V. Putina uzruna Davosas starptautiskajā ekonomiskajā forumā un ĀM

Leonards Inkins: Maģija

Leonards Inkins: Maģija(0)

Tad atnāca Jēzus no Galilejas uz Jordānu pie Jāņa, lai tas Viņu kristītu. Bet Jānis atturēja Viņu, sacīdams: Man jāsaņem kristību no Tevis, bet Tu nāc pie manis? Bet Jēzus atbildēdams sacīja viņam: Lai tas tā notiek! Tā taču mums pienākas izpildīt visu taisnību! Tad viņš to pieļāva. Pēc kristības Jēzus tūliņ izkāpa no ūdens,

lasīt vairāk

Kontakti un Reklāmas izvietošana

SPEKTRS mērķis - informēt sabiedrību par kristīgām aktualitātēm.

Materiālu (ziņas, raksti, vēstules, ierosinājumi, jautājumi) nosūtīšana - [email protected]

Sociālie tīkli un saziņa

Lasītākās tēmas

© 2006 - 2012 Spektrs.com

Citējot atsauce uz žurnālu SPEKTRS.COM ar SAITI obligāta! Pārpublicējot materiālus drīkst ar SIA „SPEKTRS ANNO” atļauju.