„Es esmu ceļš, patiesība un dzīvība.” (Jāņa 14:6)                                               

17.06.2010. Latvija-Rīga: No 18. līdz 20. jūnijam Latvijā pirmo reizi viesosies starptautiski plaši pazīstamais eksorcists Bobs Larsons

No 18. līdz 20. jūnijam Latvijā pirmo reizi viesosies starptautiski plaši pazīstamais eksorcists Bobs Larsons ar komandu. Viņa vadītais seminārs par emocionālo un garīgo dziedināšanu un ļauno garu izdzīšanu notiks Rīgā, Kongresa namā 20. jūnijā plkst. 18.00. Semināru īpaši apmeklēt aicināti cilvēki, kuri savā dzīvē cietuši no vardarbības, okultisma, lāstiem un burvestībām, sātanisma, pašnāvības domām, kā arī atrodas dziļā depresijā,- spektrs.com ziņo Biedrības ,,Atver acis” vadītāja Eva Ālere

18.06. 18: 00 Draudzes „Jaunās Paaudzes” telpās. Irlavas iela 7. (Zolitūde)
19.06. 18: 00 Draudzes „Jaunās Paaudzes” telpās. Irlavas iela 7. (Zolitūde)
20.06. 10: 00 Draudzes „Jaunās Paaudzes” telpās. Irlavas iela 7. (Zolitūde)
20.06. 18: 00 Kongresa Namā.

Bobs Larsons (dzimis 1944. gadā Nebraskā) ir radio un televīzijas evaņģēlists, vairāk nekā 30 grāmatu par rokmūziku, kultiem, okultismu, alternatīvo garīgumu un sātanismu autors, kā arī starptautiskās draudzes „Spiritual Freedom Churches International” mācītājs un dibinātājs.
Bobs Larsons kā eksperts pārdabisko fenomenu un okultisma jautājumos uzstājies dažādos televīzijas šovos un raidījumos (Oprah, Larry King Live, CNN’s Anderson Cooper, ABC-TV’s Good Morning America, The History Channel, CNN Heardline News u.c.) un arī pats aktīvi darbojas kā vairāku televīzijas šovu vadītājs (“Talk Back with Bob Larson”, „Bob Larson Presents:  Spiritual Freedom” u.c.).
Šodien viņš plašāk pazīstams tieši kā dēmonu un ļauno garu izdzinējs. Eksorcisma kalpošanu Bobs Larsons publiski aizsācis 90. gadu beigās un kopš tā laika viņš arī veidojis un apmācījis dažādas komandas visā pasaulē, kas sniegtu no cilvēkiem garīgo palīdzību. Aktīvi viņa dibinātās kalpošanās komandas šobrīd darbojas Anglijā, Vācijā, Jaunzēlandē, Kanādā, Dienvidāfrikā un citviet Eiropā.
„Savā kalpošanā esmu lūdzis arī par ASV politiķiem, Holivudas kinozvaigznēm un miljons dolāru vērtu korporāciju vadītājiem,” atklāj pats eksorcists Bobs Larsons.
Viens no viesošanās mērķiem Latvijā Bobam Larsonam ir atbalstīt un palīdzēt šādas komandas izveide arī pie mums. Vairāk par Boba Larsona darbību iespējams uzzināt mājas lapā: www.boblarson.org.
Semināra apmeklētājiem būs iespēja arī dzirdēt pašmāju mūziķi Valdi Indrišonoku ar grupu.
Semināru organizē  biedrība „Atver acis”. Ieeja bezmaksas.

Par BOBU LARSONU

Jūsu pārlūkprogrammā šis attēls varētu nebūt redzams. Starptautiskās draudzes „Spiritual Freedom Churches International” mācītājs un dibinātājs. Sabiedriski aktīvs, ar 30 gadus ilgu rokmūziķa karjeru. Motivējošs lektors, grāmatu autors, radio šova un TV raidījuma vadītājs.

Stājoties universitātē, plānojis kļūt par mediķi. 20 gadu vecumā pieņemot Jēzu, sajutis aicinājumu kalpot. Iesākumā ceļojis pa valsti un vēlāk arī pa pasauli kā motivējošs spīkeris un jauniešu evaņģēlists. 1980. gadu sākumā Bobs sāka vadīt nacionālo ikdienas radio programmu “Talk Back with Bob Larson” (“Aprunājies ar Bobu Larsonu”). Vairāk nekā 20 gadus programmas “Talk Back” raksturīgākā iezīme bija asi komentāri par pop-kultūras tēmām, kā arī strīdīgu jautājumu un skandalozu viesu apspriešanas forums. Savu ceļojumu laikā viņš sāka interesēties par okultisma fenomenu, pasaules reliģijām un alternatīvo garīgumu, bija cilvēku dēmoniskās apsēstības aculiecinieks, vērojot daudzus reliģiozus rituālus. Viņš ieraudzīja, ka dēmoniskā apsēstība ir izplatījusies ASV, un Dievs apstiprināja, ka tas tiešām tā ir. Pie Boba pastāvīgi vērsās ļauno garu apsēsti cilvēki, kā rezultātā attīstījās eksorcisma un atbrīvošanas kalpošana.

Plaša noslēpumaino, okulto un pārdabisko fenomenu izpēte un pieraksti darīja viņu par pasaules vadošo autoru, alternatīvā garīguma un garīgo cīņu ekspertu. B.Larsons ir sarakstījis 30 grāmatas, no kurām pēdējās ir Larson’s Book of Spirutual Warfares (“Larsona grāmata par garīgo cīņu”) un Larson’s Book of World’s Religions and Alternative Spirituality (“Larsona grāmata par pasaules reliģijām un alternatīvo garīgumu”). Pēdējā ir revidēta un pilnveidota iepriekš iznākušās rokasgrāmatas „Larson’s Book of Cults” („Larsona grāmata par kultiem”) versija.

90. gadu beigās Dievs aicināja Bobu eksorcisma kalpošanā, dodot  redzējumu „dari to, ko darīja Jēzus” („Do What Jesus Did” (DWJD)). Pilsētās pa visu pasauli tika organizētas iknedēļas garīgās brīvības konferences, kurās Bobs Larsons veidoja DWJD kalpošanas komandas. Viņa mērķis bija izveidot pietiekamu komandu skaitu, lai katrs, kam ir nepieciešama palīdzība, varētu saņemt dziedināšanu un atbrīvošanu 24 stundu laikā. Izveidojot vairāk nekā 100 DWJD komandas 10 gadu laikā, Boba mērķis lielākā mērā tika sasniegts. Taču daudziem cilvēkiem, kas bija ieguvuši brīvību, bija grūti liecināt un pieaugt brīvībā savās draudzēs. Tādēļ Bobs bija spiests pārveidot kalpošanas modeli un dibināt komandas draudzēs. 2004. gadā tika izveidota „Spiritual Freedom Churces International”. Šobrīd ir atvērtas daudzas šādas draudzes, ko vada Bobs Larsons, vai, kas sadarbojas ar viņu.

Starptautiskajai DWJD misijai ir komandas un sadraudzības draudzes Anglijā, Vācijā, Jaunzēlandē, Kanādā, Dienvidāfrikā, Karību salās un Eiropā. 2006. gada maijā tika atvērta draudze „Spiritual Freedom Churces International„ Fīniksā, kas kalpo kā denominācijas katedra un galvenā mītne. Draudze kalpo kā Garīgās brīvības centrs, kur notiek konferences.

Bobs Larsons – vadošais pasaules eksperts okultismā, sludinājis 100 valstīs un uzstājies tādos TV raidījumos kā Oprah, Donahue, Montel, Sally Jessie, CNBC, Larry King Live, The O’Reily Factor, Inside Edition. Entertainment Tonight. The Insider, CNN’s Anderson Cooper, ABC-TV’s Good Morning America, The History Channel, A Current Affair, Politically Incorrect, Dan Abrams/MSNBC, CNN Heardline News, Hannity & Colmes, Geraldo at Large, Dr. Phil. Vairāki televīzijas tīkli ir producējuši dokumentālās filmas par viņa darbu, tanī skaitā The Discovery Channel, Showtime, The Learning Channel )TLC), the A&E Channel (twice), the British Broadcasting Corporation (BBC), National Geographic, u MSNBC.

Boba fotogrāfijas ir bijušas The Los Angeles Times, The New York Times, The Washington Post, un citos lielos laikrakstos.

Autors

* 30 grāmatas iztulkotas vairāk nekā 12 valodās;
* 4 romāni bestselleri – Dead Air, Abaddon, The Senator’s Agenda un Sk Talk;
* 500 lappušu ceļvedis – Larson’s Book of Spiritual Warfare – enciklopēdiska rokasgrāmata par dēmoniem, sātanu un atbrīvošanu, kas atspoguļo dzīves pieredzi un pētījumus;
* 500 lappušu klasisks darbs – Larson’s Book of Cults – standarta enciklopēdiska rokasgrāmata koledžām un semināriem;
* Larson’s Book of World Religions and Alternative Spirituality – 575 lappušu kultu un lielāko reliģiozo kustību pētījums.

Kā  arī „Tiešas atbildes par New Age”, „Sātanisms: Amerikas jauniešu pavedināšana, „Sātana vārdā”, „NLO un citplanētiešu plāni un ekstremāls ļaunums: bērni nogalina bērnus” (Straight Answers on the New Age, Satanism: the Seduction of America’s Youth, In the Name of Satan, UFOs and the Alien Agenda and Extreme Evil: Kids Killing Kids).

TV

Šobrīd Bobs un viņa sieva Laura vada iknedēļas kristīgo raidījumu ciklu „Bob Larson Presents:  Spiritual Freedom”. Šis raidījums tiek translēts internetā un The Miracle Channel.

Personiskā apmācība

Bobs ir izveidojis programmu „One by one” (pa vienam), kuras pamatā ir 12 garīgās izpētes un attīstības soļi, kurus viņš pasniedz individuāli. Sesijas ietver 30 minūšu ilgu sarunu ar Bobu pa tālruni katru nedēļu.  Turklāt viņš piedāvā dienu vai pusi no dienas intensīvās korekcijas sesiju tiem, kuriem nepieciešama neatliekama personiskā palīdzība. Pilsētās tiek vadītas stundu garas sesijas „One by one” – Inkaunteri – dziļai garīgai analīzei. Korporācijām tiek vadīta speciāli izstrādāta 7 soļu programma „Take Your Life Back” („Paņem savu dzīvi atpakaļ”) personiskai izaugsmei, kas skar veselību, ieradumus, emocijas, attiecības, garīgumu, atpūtu un finanses. Citas programmas ietver 3 dienu ilgas ģimenes sesijas un 2 dienu ilgas sesijas pāriem.

Garīgās brīvības centrs

Atrodas Fīniksā Arizonas štatā. Treniņu centrs katru nedēļu vada mācību sesijas un lekciju sērijas par $1,2 miljoniem jaunuzceltā ēkā Skotsdeilā Arizonas štatā. Kā arī centrs piedāvā integratīvo emocionālo dziedināšanu un garīgo dziedināšanu pilnvērtīgas personības atjaunošanai. Izskatāmie jautājumi: nemiers, bažas, emocionālais spēku izsīkums, prasme valdīt pār sevi (pašsavaldīšanās), atstumtības un pamestības jautājumi, garīgais slogs (nasta, važas) un veselības problēmas. Centra vēstījums ir vienkāršs: „Šī ir droša vieta”.

B. Larsons visu laiku atrodas kustībā. Viņš slēpo, iet pārgājienos, braukā pa kalniem, ir kāpis Lielajā Ķīnas mūrī, ir bijis Harbor Bridžā (Sidnejā), lēcis ar izpletni no 5000 pēdu klints Jaunzēlandē un nesen uzveicis afrikāņu Kilimandžaro 19 330 pēdu virsotni.

3 komentāri

#1JudīteJune 18, 2010, 8:22 am

Prieks par tādiem cilvēkiem. Apbrīnojami, kā viens cilvēks var tik daudz paveikt. Slava Dievam, ka tā lieto Savus bērnus. Es vēlos, lai man būtu kaut nedaudz vairāk enerģijas, lai es arī varētu vairak laika veltī Dieva valstības labā, bet pirmkārt pati taptu brīva no visiem pagatnes rēgiem (pieļauju, ka ir kas tāds, no kā neesmu vēl brīva).

    #2adminJune 18, 2010, 3:22 pm

    Judīte, piemēram, psihologi uzskata, ka pirmais solis dziedināšanas ceļā ir savas slimības apzināšanās.
    Bībelē teikts: “Tas Kungs ir Gars. Kur Tā Kunga Gars, tur ir brīvība.” (Kor.3:17)
    Novēlu: iegūt pilnīgu brīvību!

#3AgitaJune 20, 2010, 9:00 am

Te nu ir tā reize, ka veselai nācijai vajadzētu sapulcēties Arēnā Rīga grēkus nožēlot , pēc tam Dieva vīrs Bobs Larsons lai bessus izdzenā!
..Kad nu atspīdēs Kristus, jūsu dzīvība, tad arī jūs atspīdēsiet līdz ar viņu. Tāpēc nonāvējiet sevī to, kas pieder zemei: netiklību, nešķīstību, kaisli, ļauno iekāri un mantkārību: tā ir elku kalpība.
..Viņu dēļ nāk Dieva dusmība pār nepaklausības dēliem…Pāvila v. Kolosiešiem 3:5
Latvieši sirsnīgi visu elku buķeti praktizē!

Uzraksti, ko domā

Vārds:
E-pasts:
www:
Komentārs:

Citi rakstiSākumlapa

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija(0)

Kādas ir valsts nelikumīgas darbības, lai paplašinātu savu ietekmi pasaulē? Moldova, kad sabruka PSRS, Gruzijā, kur bija iekšējais konflikts, miera uzturētāji no Krievijas un ar to aizstāvēšanu pamatots iebrukums Gruzijā. Ukrainā anektēt Krimu un izveidot militāro konfliktu Doņeckas un Luganskas novados. Vai tas vismaz daļēji neatgādina to, kā attīstījās notikumi pirms II pasaules kara? Nākamais

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām(0)

Leonards Inkins: Biedrības “Latvietis” biedrs, grāmatu autors: Neizmantoto iespēju laiks: daļa. Atgriešanās, Neizmantoto iespēju laiks Smēķētāji Kāds mans draugs publicējot facebūkā dažus teikumus, par krieviem un Krieviju, ar zemtekstu – nu kā tā var, tas taču nav normāli, mani rosināja rakstīt par to, kas ir pats par sevi saprotams, kas neprasa padziļinātas izglītības un skaistus diplomus. Šeit

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana(0)

  Sarunu “Nacionālā drošība” vada Ģenerālis Kārlis Krēsliņš, Ģenerālmajors Juris Maklakovs, Pulkvedis Raimonds Rublovskis, Marlēna Pirvica un Ekonomiste, lektore, pētniece un uzņēmēja Līga Leitāne.   YouTube/biedrība Latvietis YouTube/spektrs.com Facebook/ Demokrātijas aizsardzības biedrība, DAB   Luksemburgas Deputātu palātā 12.janvārī notika diskusija par petīciju pret vakcīnas mandātiem. Franču imunoloģijas speciālista Prof. Kristians Perons  Christiane Perronne viedoklis. Profesors Kristians Perons bija Eiropas

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE(0)

Kārlis Krēsliņš Br.gen(atv.) Dr.habil.sc.ing   IEVADS. Pasaulē notiek daudz it kā neatkarīgu notikumu. ASV prezidenta vēlēšanas un sabiedrības sašķelšanās divās diezgan radikālās daļās, mazāk vai vairāk tas notiek arī ES valstīs un ES kopumā, pirmkārt, Lielbritānijas izstāšanās no ES, Krievijā notikušas cilvēku indēšanas gadījumi, nemieri Baltkrievija. KF prezidenta V. Putina uzruna Davosas starptautiskajā ekonomiskajā forumā un ĀM

Leonards Inkins: Maģija

Leonards Inkins: Maģija(0)

Tad atnāca Jēzus no Galilejas uz Jordānu pie Jāņa, lai tas Viņu kristītu. Bet Jānis atturēja Viņu, sacīdams: Man jāsaņem kristību no Tevis, bet Tu nāc pie manis? Bet Jēzus atbildēdams sacīja viņam: Lai tas tā notiek! Tā taču mums pienākas izpildīt visu taisnību! Tad viņš to pieļāva. Pēc kristības Jēzus tūliņ izkāpa no ūdens,

lasīt vairāk

Kontakti un Reklāmas izvietošana

SPEKTRS mērķis - informēt sabiedrību par kristīgām aktualitātēm.

Materiālu (ziņas, raksti, vēstules, ierosinājumi, jautājumi) nosūtīšana - [email protected]

Sociālie tīkli un saziņa

Lasītākās tēmas

© 2006 - 2012 Spektrs.com

Citējot atsauce uz žurnālu SPEKTRS.COM ar SAITI obligāta! Pārpublicējot materiālus drīkst ar SIA „SPEKTRS ANNO” atļauju.