„Es esmu ceļš, patiesība un dzīvība.” (Jāņa 14:6)                                               

14.12.2009. Latvija-Rīga: Spektrs.com atklāj jaunu sadaļu NACIONĀLĀ IDENTITĀTE un pauž savu viedokli par sadaļas nepieciešamību

holycross11

Latvijas un citu valstu pamatvērtību noliegšana, aizsedzoties aiz (ES) tolerances, viltus iecietības, izkropļotās brīvības deklamēšanas, kas pāriet visatļautībā, cilvēktiesību pompozās aizstāvēšanas un iebiedēšanas plīvura, apdraud valstu veselīgo pašapziņu un kultūrvēsturisko mantojumu, iegrožot valstu pamatnācijas despotiski-korumpētajos, fanātiskajos, kā arī sociāl-komunistiskajos valgos.

Kristīgai pasivitātei ir jāizbeidzas! Jāatstāj barikādes un jādodas cīņā! Cīņā par uzvaru! Iestājoties ne tikai par kristīgām vērtībām, bet arī par Latvijas valsts vērtībām. Mums jāsaprot, ja izbeigsies Latvijas valsts pastāvēšana, tad izbeigsies arī kristietība.

Jāpienāk laiks, cittautību draudžu līderiem saprast, ka maskēšanās zem kristīgo draudžu iekšējiem ideoloģiskajiem doktrīnu lozungiem, kas bieži vien nesaskan ar kristīgo mācību, bet gan tiekšanos pēc dažādu formu varas, apspiežot pamatnācijas pašvērtību un patriotiski-nacionālo identitāti, padarot to nevis par Kristus sekotājiem, bet gan par tumsoņiem ar verdzisku domāšanas veidu, ir bīstama nodarbe, kas drīz vien var pārvērsties par bumerangu.

Kristieši! raudzīties uz samilzušo problemātiku virkni no malas, vēl nenozīmē atbildības noņemšanu no Jūsu pleciem.

Mēs visi meklējam savu atrunu arī Estere:
“Visi ķēniņa kalpi un ķēniņa zemju ļaudis zina, ka ikviens vīrs vai sieva, kas ienāk iekšējā pagalmā pie ķēniņa bez aicinājuma, ir pakļauts vienam un tam pašam likumam, proti, tapt nogalinātam, izņemot vienīgi to, kam ķēniņš izstiepj pretī savu zelta scepteri, lai to atstātu dzīvu. Bet es neesmu aicināta iet pie ķēniņa nu jau visas šīs trīsdesmit dienas.”

Kāda bija Mordohaja atbilde?
“Neiedomājies sevī, ka tu ķēniņa pilī izglābsies drošāk nekā visi pārējie jūdi!
Jo, ja tu tiešām cietīsi klusu šajā laikā, tad atbrīvošana un glābšana jūdiem var rasties no kādas citas puses, bet tu un tava dzimta aizies bojā. Un, kas zina, vai tu tieši šā laika dēļ neesi kļuvusi ķēnišķīgā godā?”

Estere ļoti labi saprata mājienu un no bailīgas meitenes pārvērtās acu mirklī par ticības pilnu lauveni, kura saplosīs gabalos ikvienu, kas draud viņas bērniem. Estere atbildēja: “Ej, sapulcini visus jūdus, kas atrodas Sūsās, un gavējiet manis dēļ: neēdiet un nedzeriet trīs dienas un naktis; arī es ar savām kalponēm tāpat gavēšu. Un pēc tam es iešu pie ķēniņa, kas gan nav pēc likuma, un, ja es aiziešu bojā, tad aiziešu bojā!”

Beidzot viņa bija gatava! Gatava uz visu! Viena sieviete glāba veselu nāciju!
Latvijai ir vajadzīgi gudri Mordohaji un Dieva gribas izpildītājas Esteres. Kristiešiem ir jāaizpilda garnizona pirmās rindas un Latvija piedzīvos savu kristīgo, politisko, sadzīvisko un t.t. ATMODU. ATMODA NĀK! Bet vai Tu būsi gatavs? Gatavs uz visu, lai tā nāktu drīz?

Lai šī jaunā sadaļa kļūst Tev par iedrošinājumu. Un, lai ieskatoties gan pašmāju, gan arī ārvalstu cīņas sparā, kas nepadodas, bet gan drošu sirdi iet prettriecienā, ejot pret straumi, ejot dziļākos ūdeņos, neapmierinoties ar seklumu un nesamierinoties ar sakāvi, Tevi māca – nekad nepadoties! Tu esi dzimis, lai uzvarētu!

7 komentāri

#1KlāvsDecember 16, 2009, 12:00 pm

spektrs.com drošsirdis.:)

#2Star WarsDecember 17, 2009, 2:18 pm

Nē spektrs ir Obi-Wan no Star Wars

#3latvisJanuary 2, 2010, 10:46 pm

Nu tas ir laikā un vareni! Paldies jums par gudrību un drosmi, patiešām, krsitieši ir ap 80% no tautas, bet mūsu balsi nedzird.
Kristieši ir kļuvuši par valsts labumu patērētājiem, bet neko nav darījuši, lai to stiprinātu un sargātu.

#4latvisJanuary 5, 2010, 2:24 pm

Hei, bet KAS TAD NOTIKS TĀLĀK?!

Jeb NEKAS.
Pateicāt, un viss… Tur pat nav izlasāms aicinājuma autors (-i). Un kas stāv aiz šīs mājaslapas?
Kādēļ tāds inkognito, vai lielas bailes, vai kas cic?

#5adminJanuary 20, 2010, 10:25 pm

Paldies, par atsaucību!
latvi, atvainojos, ka atbildu ar nokavēšanos. Sākotnējā doma bija tāda, ka spektrs, paskaidro, kāpēc šāda sadaļa tika radīta un pēc tam rakstīt ziņas, kas saistāms ar šo tematiku, bet redzams, ka tiks izdarītas korekcijas, jo Jūs neesat vienīgais, kurš mums raksta, ka vēlas tieši tāda vai līdzīga veida rakstus, kā spektrs paskaidrojums. (1. raksts šajā sadaļā)
Tāpēc mēs pēc lasītāju lūgumiem nedaudz mainīsim stratēģiju. Šajā sadaļā turpmāk rakstīsim, ne tikai visu, kas attiecas uz ziņām, bet būs arī izglītojoši un aicinājumi uz aktīvu darbību, protams, izvirzīto mērķu sasniegšanai būs nepieciešams galvenokārt Jūsu- lasītāju palīdzība. Tuvākās dienās būs raksts ar aicinājumu atbalstīt sabiedriska veida ieceri un tajā būs nepieciešams Jūsu atbalsts, tāpēc sekojiet informācijai.
Par autoriem, šo sadaļu veido nevis vairāki, bet 1 cilvēks.

#6latvisJanuary 26, 2010, 12:25 pm

Paldies par atbildi! Identitāte ir ārkārtīgi svarīga pamatvērtība, tāpēc apsveicami, ka te tiks šis temats apspriests!
Vai kaut kur var izlasīt un uzzināt, kas ir autori šai lapai, uz kādām vērtībām stāv, vai uzvārdi arī ir utt? Anonimitāte uzreiz izraisa aizdomas un neuzticību.
Tas svarīgi arī tādēļ, ka jebkura piedalīšanās prasa laiku un ieguldījumu, tādēļ ir svarīgi katram jau sākumā saprast, ir vai nav pa ceļam? Visādu grupu, sektu, plūsmu ir ka biezs un katrs apgalvo, ka ir vienīgais vislabākais un patiesīgākais.
Dīvaini, ka jums nav sadaļas: KONTAKTI, kas parasti ir katrā lapā. Kādēļ nav?
Cerot tomēr uz sadarbību…

#7adminJanuary 27, 2010, 9:14 am

Latvi, ņemot vērā, ka dzīvojam informatīvajā un tehnoloģijas laikmetā, tad ir ievērots, ka vairākums organizāciju vai cilvēku grupu, vai pat atsevišķas personas, bieži vien nevēlas, lai kādā darbā kas saistīts ar labdarību un citām aktivitātēm, viņu vārdus saistītu ar darbiem. Tam ir vairāki iemesli, pirmkārt, lai tad kad uzzin personas vārdu, tauta nesaistītu to ar pašreklāmu, otrkārt, lai peronu neapkaro izspiedēji, treškārt, organizācijas vai idejas uz kurām tās balstās bieži vien ir mainīgas, piemēram, mērķis ir panākts un virzāmies tālāk uz citu, bet bieži traucē tās kļūdas kuras ir pielaistas iepriekšējās darbībās un tautas psiholoģija ir tāda, ka kopskatā neredz virkni labās lietas, kuras cilvēks ir izdarījis iepriekš, bet gan vienu pieļauto kļūdu, un to mals vēl ilgi. Kāpēc tas tā notiek, par to tad man būtu jāraksta atsevišķs raksts.
Paskatieties pats, piemēram uzvārds Šlesers ar ko Jums saistās? Ar virkni negāciju vai ne? Bet vai tā gluži atbilst patiesībai? Šaubos. Šlesers ir darītājs, viņš daudz ziedo, bet paliek anonīms. Viņš ir lokomatīve, kura velk pārējos vagonus un viņa ceļā pagadās daudz šķēršļu un tos atsijāt nespēj vagoni, kurus velk, jo tos pašus ir jāvelk, tad nu sanāk, ka ar tām jātiek galā pašam. Jā, lēmums jāpieņem un ne vienmēr sanāk tā, ka mēs varam izvēlēties vienmēr to pareizāko un ideālāko, mēs izvēlamies kas mums šķiet piemērotākais, ne tikai mums pašiem, bet rēķinoties arī ar sabiedrību. Bet ne vienmēr sabiedrība saprot, jo nespēj redzēt nākotnes perspektīvā un neredzot rezultātu šodien sāk kurnēt un vainot citus.
Tāpēc arī mēs esam izvēlējušies ceļu, jeb devīzi: “Lai runā mani darbi!” Mēs vēlamies, lai mūs nesaista ar mūsu vārdu, bet gan ar darbu un tas ir daudz svarīgāk.
Attiecībā par piedalīšanos. Mēs neesam teikuši, ka mūsu ideja ir vienīgā patiesība, jo patiesība un vienīgais pareizais ceļš ir Dievs. Mēs esam Viņa instruments, kurš spēj nesaprast, kļūdīties, salūzt. Mēs darām un arī nezinām kā tas viss nākotnē izvirzīsies, bet ticam, ja darīsim no visas sirds un centīsimies darīt pareizi, tad pastāvēsim vēl ilgi. Tāpēc vieglāk ir lasīt nevis priekšvēlēšanu lozungus, bet gan pavērojot darbus. Pavērojiet mūsu darbību un ātri vien sapratīsiet vai ir vērts piedalīties, vai arī nē.
Lai atbildētu uz Jūsu jautājumu attiecībā par grupām, sektām, tad jānoskaidro, kas Jūsuprāt nozīmē vārds sekta. Mēs neesam sekta mūsu darbības ir pilnīgi atklātas Jums-lasītājiem un ticiet man, ka uzraugu no lasītāju puses mums ir pietiekami:)
Attiecībā par kontaktiem, Jums ir pilnīga taisnība, esam pieraduši, ka pa šo laiku mums raksta uz adresi kas ir uzrādīts uz spektrs vāka un nepadomājām, ka varētu rakstīt arī ziņu spektrs atsevišķi. Paldies par piezīmi, to izdarīsim tuvākā laikā.
Cerot uz sadarbību!

Uzraksti, ko domā

Vārds:
E-pasts:
www:
Komentārs:

Citi rakstiSākumlapa

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija(0)

Kādas ir valsts nelikumīgas darbības, lai paplašinātu savu ietekmi pasaulē? Moldova, kad sabruka PSRS, Gruzijā, kur bija iekšējais konflikts, miera uzturētāji no Krievijas un ar to aizstāvēšanu pamatots iebrukums Gruzijā. Ukrainā anektēt Krimu un izveidot militāro konfliktu Doņeckas un Luganskas novados. Vai tas vismaz daļēji neatgādina to, kā attīstījās notikumi pirms II pasaules kara? Nākamais

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām(0)

Leonards Inkins: Biedrības “Latvietis” biedrs, grāmatu autors: Neizmantoto iespēju laiks: daļa. Atgriešanās, Neizmantoto iespēju laiks Smēķētāji Kāds mans draugs publicējot facebūkā dažus teikumus, par krieviem un Krieviju, ar zemtekstu – nu kā tā var, tas taču nav normāli, mani rosināja rakstīt par to, kas ir pats par sevi saprotams, kas neprasa padziļinātas izglītības un skaistus diplomus. Šeit

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana(0)

  Sarunu “Nacionālā drošība” vada Ģenerālis Kārlis Krēsliņš, Ģenerālmajors Juris Maklakovs, Pulkvedis Raimonds Rublovskis, Marlēna Pirvica un Ekonomiste, lektore, pētniece un uzņēmēja Līga Leitāne.   YouTube/biedrība Latvietis YouTube/spektrs.com Facebook/ Demokrātijas aizsardzības biedrība, DAB   Luksemburgas Deputātu palātā 12.janvārī notika diskusija par petīciju pret vakcīnas mandātiem. Franču imunoloģijas speciālista Prof. Kristians Perons  Christiane Perronne viedoklis. Profesors Kristians Perons bija Eiropas

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE(0)

Kārlis Krēsliņš Br.gen(atv.) Dr.habil.sc.ing   IEVADS. Pasaulē notiek daudz it kā neatkarīgu notikumu. ASV prezidenta vēlēšanas un sabiedrības sašķelšanās divās diezgan radikālās daļās, mazāk vai vairāk tas notiek arī ES valstīs un ES kopumā, pirmkārt, Lielbritānijas izstāšanās no ES, Krievijā notikušas cilvēku indēšanas gadījumi, nemieri Baltkrievija. KF prezidenta V. Putina uzruna Davosas starptautiskajā ekonomiskajā forumā un ĀM

Leonards Inkins: Maģija

Leonards Inkins: Maģija(0)

Tad atnāca Jēzus no Galilejas uz Jordānu pie Jāņa, lai tas Viņu kristītu. Bet Jānis atturēja Viņu, sacīdams: Man jāsaņem kristību no Tevis, bet Tu nāc pie manis? Bet Jēzus atbildēdams sacīja viņam: Lai tas tā notiek! Tā taču mums pienākas izpildīt visu taisnību! Tad viņš to pieļāva. Pēc kristības Jēzus tūliņ izkāpa no ūdens,

lasīt vairāk

Kontakti un Reklāmas izvietošana

SPEKTRS mērķis - informēt sabiedrību par kristīgām aktualitātēm.

Materiālu (ziņas, raksti, vēstules, ierosinājumi, jautājumi) nosūtīšana - [email protected]

Sociālie tīkli un saziņa

Lasītākās tēmas

© 2006 - 2012 Spektrs.com

Citējot atsauce uz žurnālu SPEKTRS.COM ar SAITI obligāta! Pārpublicējot materiālus drīkst ar SIA „SPEKTRS ANNO” atļauju.