„Es esmu ceļš, patiesība un dzīvība.” (Jāņa 14:6)                                               

07.05.2010. Latvija-Rīga: no 26. – 28. maijam Ropažu novadā, kristīgo nometņu centrā “Norkalni”, notiks starpkonfesionāls 3 dienu mācītāju gavēnis „Slāpes pēc DIEVA”

logo_gavenis_tautas_lugsana

Starpkonfesionāls gavēnis “Slāpes pēc Dieva”.

Meklēsim To Kungu un Viņa spēku, meklēsim Viņa vaigu!

Dārgie draugi, brāļi un māsas Jēzū Kristū!

Laikmets, kurā mēs dzīvojam, ir ārkārtīgi straujš un steidzīgs. Ir tik daudz  pienākumi, sapulces un plāni, kuri jāpagūst realizēt. Tas viss cenšas mūs iepīt laika trūkumā un steigā, neļaujot mums apstāties, nolikt visu malā un atdalīt īpašu laiku tikai Dievam. Un šajā laikā Dievam ir Vārds mums no Jesajas grāmatas 30 nod. no 15. līdz 16. pantam:
“Jo tā saka Dievs Tas Kungs, Israēla Svētais: “Atgriežoties un paliekot mierā, jūs taptu izglābti, mierā un paļāvībā jūs atrastu spēku, bet jūs negribat! Jūs sakāt: “Nē! Mēs tad jau drīzāk dosimies projām ar zirgiem!” Nu tad skrieniet arī! “Ar ātriem zirgiem mēs jāsim!” Nu tad jūsu vajātāji arī lai būtu tādi ātrskrējēji!”
Mūsu Kungs ir teicis, ka ne tad, kad daudz strādāsim mēs daudz sasniegsim, bet ja pastāvīgi būsim pie Vīna koka un atdalīsim īpašu laiku Viņam (Jņ.15:5). Mūsu spēks nav pastiprinātā aktivitātē, bet pastiprinātā klusumā. Dievs apsola mums piemest visu, kas mums būs vajadzīgs, ja atteiksimies no saviem plāniem, vajadzībām, steigas un vienkārši sāksim meklēt Viņu. Tas ir Dieva iepazīšanas ceļš. Ceļš pie Tēva svētībām, pie glābšanas no problēmām, kļūdām un neveiksmēm. Un pretēji tam, ja mēs nepavadīsim īpašu laiku ar Viņu, atdaloties un nošķiroties, bet centīsimies kalpot Dievam un risināt problēmas ar saviem spēkiem, tad lai cik tas savādi arī nebūtu, mēs iegūsim pilnīgi pretēju rezultātu, un mūsu “vajātāji” būs ātri un mūs panāks.
Latvijai šis ir ļoti svarīgs gads.  Šī gada novembrī notiks  evanģelizācijas    festivāls “Cerība” ar F. Grehema piedalīšanos, kā arī citas svarīgas un izšķirošas lietas  mūsu zemei. Ir bijuši pravietojumi par atmodu Latvijā.  Dievs dara kaut ko lielu un grandiozu.
Biedrība “Tautas Lūgšana”  ir  saņēmusi  Sv. Gara aicinājumu, kā arī garīgu atbalstu no Latvijas Evaņģēliskās Alianses, B. Grehema Evaņģēliskās asociācijas, “Cerības festivāla” mācītāju komitejas, Latvijas Vasarsvētku Draudžu Apvienības bīskapa J. Ozolinkeviča, Latvijas Baptistu draudžu savienības bīskapa  P. Sproģa, Septītās dienas Adventistu Latvijas draudžu savienības bīskapa V. Reķa, Latvijas Apvienotās Metodistu Baznīcas superintendentes G. Mednis, kā arī citu konfesiju vadītājiem un mācītājiem,  organizēt   3 dienu gavēni un Dieva meklēšanas laiku  visu konfesiju  draudžu mācītājiem un kalpotājiem, ar mērķi apstāties un atdalīt īpašu gavēņa laiku mūsu Dievam kā attiecību upuri, lai lūgtu, gavētu par smago politisko, ekonomisko un garīgo situāciju Latvijā no 26. – 28. maijam.
28. vai 30. maijā “Cerības festivāla” organizatoru  komanda aicinās visas draudzes uz vienas dienas gavēni un lūgšanu par garīgu atmodu Latvijā un evanģelizāciju. Tādējādi, mācītāji sāks gavēni divas dienas ātrāk  un 28. maijā būs vienoti ar draudžu locekļiem. Tā piepildīsies Dieva vārds no Joēla grāmatas 2. nodaļas no 15. – 17. pantam:

“Pūtiet taures Ciānas kalnā, gavējiet godbijībā, izsludiniet grēku nožēlas dienu!
Savāciet vienuviet visu tautu, svētījiet draudzi, sapulciniet tautas vecajus, savediet un sanesiet kopā visus bērnus un zīdaiņus! Līgavainis lai iziet no savas mītnes un līgava no savas dzīvojamās telpas! Lai priesteri, Tā Kunga kalpi, stāv raudādami starp Tempļa priekštelpu un altāri un lai saka: saudzē un žēlo, ak, Kungs, Savu tautu, neatstāj kaunā Savu mantojumu, lai citas tautas pār to nevaldītu zobodamās! Kādēļ Tu gribi atļaut, lai tautas par to saka cita citai brīnīdamās: kur tad nu ir viņu Dievs?”

Tādēļ aicinām Jūs atdalīt  šo laiku un vienoties starpkonfesionālajā 3 dienu gavēnī!
Plānotais gavēņa  saturs:
•    Dievkalpojumi, kuros kalpo dažādu konfesiju mācītāji;
•    Dažādas slavēšanas grupas;
•    Laiks lūgšanām;
•    Gavēņa laiks sadalīts 3 blokos:
1) personīgās attiecības ar Dievu (salauzta sirds, dziļa lūgšanu dzīve un Dieva balss dzirdēšana);
2.    Kristus miesa Latvijā ( svētums Dieva tautā, vienotība un Sv. Gara spēks kalpošanā);
3.    garīgā atmoda mūsu zemē, politiskā, ekonomiskā, morālā situācija dažādās sfērās un B. Grehema evanģelizācija;

Gavēņa laiks: 2010. gada 26. – 28. maijs.
Vieta: Nometņu centrs “Norkalni”, Ropažu novads, Rīgas rajons, 30 km no Rīgas.
(Kursē  829.  satiksmes autobuss no pieturas “Zinātņu akadēmija”.  Sīkāka informācija www.norkalni. lv)
Sludinātāji: Dažādu konfesiju vadītāji, līderi, mācītāji.
Reģistrācija: Lūgums reģistrēties līdz šā gada 21. maijam rakstot uz e-pasta adresi [email protected] vai zvanot uz mob.tālr. 29279360 (pēc šīs shēmas):
1. Mācītāja vārds, uzvārds;
2. Kontaktinformācija (e-pasts, telefona nr.);
3. Pilsēta;
4. Draudze.
Reģistrācijas maksa: Reģistrējoties līdz 5. maijam, maksa par 3 dienām 6.00 LVL par dzīvošanu vasaras mājiņā vai 8.00 LVL par dzīvošanu “Dāvida  namā” ;
Reģistrējoties no 6. maija – 21. maijam, maksa par 3 dienām 7.00 LVL par dzīvošanu vasaras  mājiņā vai 9.00 LVL par dzīvošanu “Dāvida  namā”;
Reģistrējoties  gavēņa dienā, maksa par 3 dienām 10.00 LVL par dzīvošanu  vasaras mājiņā  vai 12.00 LVL par dzīvošanu “Dāvida namā”;
Pārskaitījumus veiciet uz norēķina kontu Nr. LV15 UNLA 0050015367224, AS SEB banka, Biedrība „Tautas lūgšana”, Reģ. Nr. 40008148025, ar norādi gavēnis un vasaras mājiņā vai “Dāvida  namā”
P. S. Par reģistrācijas datumu tiks uzskatīta maksājuma ienākšana  norēķinu kontā.
Tiem mācītājiem, kalpotājiem, kuriem nav iespējams samaksāt dalības maksu, lūdzam, sazināties ar organizatoriem zvanot uz mob. tālr. 29279360.
Dzīvošana: Gavēņa dalībnieki būs izvietoti pa istabiņām 3-8 cilvēki (vīri un sievas atsevišķi) istabiņā vai vasaras mājiņā. Būs nodrošinātas dušas telpas. Līdzi jāņem gultas veļa un personīgās higiēnas lietas.
Ēdināšana: Programmā nav paredzēta ēdināšana. Gavēņa laikā būs nodrošināts ūdens un tēja. Ja kādam ir nepieciešama ēdināšana, lūgums par to parūpēties pašiem (būs nodrošināts  ledusskapis produktu glabāšanai). Pēdējā dienā, pirms prombraukšanas,  paredzētas vakariņas.
Pielūgsim, pārdomāsim, lūgsim!
Kristus  mīlestībā,
Biedrība „Tautas lūgšana”

PROGRAMMA

Trešdiena, 26. maijs
17.30-18.30  Reģistrācija
19.00-22.00 Dieva meklēšana laiks  “Salauzta sirds”
19.00-20.00 Slavēšana
20.00-21.00 Vārds
21.00-22.00 Lūgšanas
ziedojums

Ceturtdiena, 27. maijs
9.00-12.30 Dieva meklēšanas  laiks “Salauzta  sirds”
9.00-10.30 Slavēšana
10.30-11.30 Vārds
11.30-12.30 Lūgšanas
12.30-13.30 Pārtraukums
13.30-16.30 Dieva meklēšanas laiks   par  “ Kristus  miesu Latvijā”
13.30-14.30 Slavēšana
14.30-15.30 Vārds
15.30 – 16.30 Lūgšanas
16.30-18.00  Pārtraukums
18.00-21.00 Dieva meklēšanas laiks par  “ Kristus  miesu Latvijā”
18.00-19.00 Slavēšana
19.00-20.00 Vārds
20.00-21.00 Lūgšanas
ziedojums

Piektdiena, 28. maijs
9.00-12.30 Dieva meklēšanas laiks par “Garīgo atmodu Latvijā”
9.00-10.30 Slavēšana
10.30-11.30 Vārds
11.30-12.30 Lūgšanas
12.30-13.30 Pārtraukums
13.30-16.30 Dieva meklēšanas laiks par “Garīgo atmodu Latvijā”
13.30-14.30 Slavēšana
14.30-15.30 Vārds
15.30 – 16.30 Lūgšanas
17.00  Vakariņas

0 komentāri

Uzraksti, ko domā

Vārds:
E-pasts:
www:
Komentārs:

Citi rakstiSākumlapa

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija(0)

Kādas ir valsts nelikumīgas darbības, lai paplašinātu savu ietekmi pasaulē? Moldova, kad sabruka PSRS, Gruzijā, kur bija iekšējais konflikts, miera uzturētāji no Krievijas un ar to aizstāvēšanu pamatots iebrukums Gruzijā. Ukrainā anektēt Krimu un izveidot militāro konfliktu Doņeckas un Luganskas novados. Vai tas vismaz daļēji neatgādina to, kā attīstījās notikumi pirms II pasaules kara? Nākamais

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām(0)

Leonards Inkins: Biedrības “Latvietis” biedrs, grāmatu autors: Neizmantoto iespēju laiks: daļa. Atgriešanās, Neizmantoto iespēju laiks Smēķētāji Kāds mans draugs publicējot facebūkā dažus teikumus, par krieviem un Krieviju, ar zemtekstu – nu kā tā var, tas taču nav normāli, mani rosināja rakstīt par to, kas ir pats par sevi saprotams, kas neprasa padziļinātas izglītības un skaistus diplomus. Šeit

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana(0)

  Sarunu “Nacionālā drošība” vada Ģenerālis Kārlis Krēsliņš, Ģenerālmajors Juris Maklakovs, Pulkvedis Raimonds Rublovskis, Marlēna Pirvica un Ekonomiste, lektore, pētniece un uzņēmēja Līga Leitāne.   YouTube/biedrība Latvietis YouTube/spektrs.com Facebook/ Demokrātijas aizsardzības biedrība, DAB   Luksemburgas Deputātu palātā 12.janvārī notika diskusija par petīciju pret vakcīnas mandātiem. Franču imunoloģijas speciālista Prof. Kristians Perons  Christiane Perronne viedoklis. Profesors Kristians Perons bija Eiropas

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE(0)

Kārlis Krēsliņš Br.gen(atv.) Dr.habil.sc.ing   IEVADS. Pasaulē notiek daudz it kā neatkarīgu notikumu. ASV prezidenta vēlēšanas un sabiedrības sašķelšanās divās diezgan radikālās daļās, mazāk vai vairāk tas notiek arī ES valstīs un ES kopumā, pirmkārt, Lielbritānijas izstāšanās no ES, Krievijā notikušas cilvēku indēšanas gadījumi, nemieri Baltkrievija. KF prezidenta V. Putina uzruna Davosas starptautiskajā ekonomiskajā forumā un ĀM

Leonards Inkins: Maģija

Leonards Inkins: Maģija(0)

Tad atnāca Jēzus no Galilejas uz Jordānu pie Jāņa, lai tas Viņu kristītu. Bet Jānis atturēja Viņu, sacīdams: Man jāsaņem kristību no Tevis, bet Tu nāc pie manis? Bet Jēzus atbildēdams sacīja viņam: Lai tas tā notiek! Tā taču mums pienākas izpildīt visu taisnību! Tad viņš to pieļāva. Pēc kristības Jēzus tūliņ izkāpa no ūdens,

lasīt vairāk

Kontakti un Reklāmas izvietošana

SPEKTRS mērķis - informēt sabiedrību par kristīgām aktualitātēm.

Materiālu (ziņas, raksti, vēstules, ierosinājumi, jautājumi) nosūtīšana - [email protected]

Sociālie tīkli un saziņa

Lasītākās tēmas

© 2006 - 2012 Spektrs.com

Citējot atsauce uz žurnālu SPEKTRS.COM ar SAITI obligāta! Pārpublicējot materiālus drīkst ar SIA „SPEKTRS ANNO” atļauju.