„Es esmu ceļš, patiesība un dzīvība.” (Jāņa 14:6)                                               

05.04.2010. Latvija-Rīga: Noticis slavas un pielūgsmes koncerts “Grēku nožēlas dienas” ietvaros

by-marlena-pirvica-roc-of-glory-valters-gleske1

Svētdien draudzē „Labā Vēsts” par godu Kristus augšāmcelšanās svētkiem un „Grēku nožēlas dienas Latvijā” programmas ietveros notika pielūgsmes un pateicības koncerts –ziņo spektrs.com

Koncerta atklāšanā draudzes „Labā Vēsts” mācītājs Andrejs Čebotarjovs pauda savu ticību, ka šis vakars ieies vēsturē. Pēc teiktajiem vārdiem atskanēja šofāra skaņas Valda Indrišonoka un Viktora Isajeva izpildījumā.

Koncertu uzsāka ar programmu „Liels prieks pasaulei, Jēzus ir dzīvs!” kristiešu draudzes „Prieka Vēsts” slavēšanas nodaļas vadītājs un grupas „Vēstniecība” solists Valters Gleške ar slavēšanas grupu „Prieka Vēsts”.
Pēc dziesmas „Lieldienas” Valters Gleške akcentēja, ka šis ir laiks lai vairāk izprastu Jēzus Kristus nozīmi, viņš teica: „Jēzus krusts ir tas, pie kura mēs esam nomiruši un līdz ar viņu augšāmcēlušies, un mums šajā vakarā ir iespēja pateikties par to, ko Viņš ir darījis.” Pēc dziesmas „Krusts” solists liecināja par savu dzīvi un teica: „Jau no 12 gadu vecuma esmu kļuvis par pielūdzēju. Es esmu vēlējies, lai manu dzīvi raksturotu, gluži kā Dāvidu, ar tādu mīlestību uz Dievu un cilvēkiem. Un noteikti mēs ikviens vēlamies līdzināties arī Enoham. Dievs Enohu aizrāva pie Sevis Debesīs, jo viņš bija tik ļoti pieķēries Dievam, ka abi kļuva par draugiem. Dievs bija ar viņu kopā. Par Enohu apkārtējie zināja, ka pirms viņš kaut ko dara vai atbild, vispirms tas jāapspriež ar Dievu. Tādiem arī būtu jābūt ikvienam no mums. Un LATVIJA piedzīvotu izmaiņas!
Valters Gleške savu pielūgsmes programmu noslēdza ar dziesmu „Alleluja”, kuru vēlāk pārņēma un iekļāva vakara programmā arī Viktors Isajevs, kurš arī izteicās, ka neesot apveltīts ar tādu balsi kā Valteram Gleškei, bet tomēr centīšoties.

Kaspars Ezeriņš klātesošos iepazīstināja ar programmu „Lai atnāk Tava valstība, Tavs prāts lai notiek.” Kaspars Ezeriņš teica: Es no sirds tic, ka tādiem pielūgsmes un slavas vakariem ir garīga nozīme Latvijā.”

Kaparu Ezeriņu nomainīja mūziķis un mācītājs Viktors Isajevs ar grupu.
Viktors Isajevs šājā vakarā aktualizēja domu, ka visi mēs esam vienādi Dieva priekšā un ka Dievā nav nacionalitātes.
Žēl noraudzīties, ka šāda veida tēma tiek aktualizēta tik nozīmīgajā Lieldienu noslēgšanas vakarā. Un no redakcijas puses jāuzliek punkts uz „i.”
Tātad, tomēr, pirmkārt, jāatgādina cienītajam krievvalodīgajam mācītājam un slavētājam Bībelē rakstīto, kurā Ievai un Adamam Dievs bija devis savu teritoriju, tas ir Ēdenes dārzs, kas kļuva par viņu mājām jeb Tēvu Zemi, Tēva Dieva mantojums un valdīšanas vieta. Un tikai no Ādama un Ievas bija atkarīgs savas iedalītās Zemes uzraudzīšana un nosargāšana no ienaidnieka! No tā izriet, ka Dievs ir iedalījis cilvēkus tautās/nācijās/nacionalitātēs, kuri mājo savās noteiktajās teritorijās.
Savas Tēvu zemes nosargāšanas pozīciju Dievs NAV ATCĒLIS!
Līdz mūsdienām šī tendence ir saglabājusies. Piemēram, kari. Kāpēc tie notiek? Jo kāda nācija vēlas iekarot citas nācijas zemes teritoriju un iegūt to, kas viņai nepieder. Par to mācītājs varētu palasīt Bībelē aprakstītos nemitīgos karus Vecajā Derībā un pārliecināties par to pats. Vai nosargāt savu teritoriju, vai arī labprātīgi padoties uz kosmopolītisma kultivēšanas pamata, vai pakļauties reliģiskajai dogmai, kas nesaskan ar Bībelē rakstīto, ir atkarīgs tikai un vienīgi no pamatnācijas!
Otrkārt, atsvaidzināsim atmiņu ar vēl kādu raksta vietu, lai nostiprinātu šo domu un varbūt tas palīdzētu mums saprast, ka pats Dievs ir nāciju/nacionalitāšu autors. Bābeles celtniecības laikā „Tur Tas Kungs sajauca visas zemes valodas, un no turienes Viņš tos izklīdināja pa visu zemes virsu.” (1.Moz.11: 1)
Kosmopolītisma kultivēšana ir pielīdzināma bezpersoniskajai attieksmei pret cilvēkiem, kā arī valsts pamatnācijas noniecināšana. Dieva priekšā visi mēs esam vienādi, tajā gadījumā, ja mūsu sirds stāvoklis Dieva priekšā ir visiem vienots Jēzū Kristū, jo Dievs pārbauda mūsu sirdis, bet attiecībā, uz savas Zemes pārraudzīšanu, nacionalitāti un nacionāli-patriotisko pašapzināšanos, šie vārdi nu, nekādi nav attiecināmi.
Tas ir kārtējais brutālais mēģinājums pamatnācijas apzināšanās dzirksts apslāpēšanā, lai tādējādi cittautieši attaisnotu sev tīkamās psiholoģiskās manipulācijas.

Vakaru noslēdza Valdis Indrišonoks, kurš bija arī vakara tulks.

Foto: Valters Gleške Rock of Glory koncertā

by-marlena-pirvica-rock-of-glory-valters-gleske

2 komentāri

#1EdgarsApril 19, 2010, 9:30 pm

eu kas tas par konci Rock of Glory?

#2adminApril 20, 2010, 1:09 am

Koncerts Rock of Glory – Slavas Klints notika 2006. gada 17. decembrī, Rīgas Sporta manēžā.
Bildes un intervija šeit >>http://spektrs.com/lv/2007_january/The_rock_of_glory_Slavas_Klints.html

Uzraksti, ko domā

Vārds:
E-pasts:
www:
Komentārs:

Citi rakstiSākumlapa

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija(0)

Kādas ir valsts nelikumīgas darbības, lai paplašinātu savu ietekmi pasaulē? Moldova, kad sabruka PSRS, Gruzijā, kur bija iekšējais konflikts, miera uzturētāji no Krievijas un ar to aizstāvēšanu pamatots iebrukums Gruzijā. Ukrainā anektēt Krimu un izveidot militāro konfliktu Doņeckas un Luganskas novados. Vai tas vismaz daļēji neatgādina to, kā attīstījās notikumi pirms II pasaules kara? Nākamais

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām(0)

Leonards Inkins: Biedrības “Latvietis” biedrs, grāmatu autors: Neizmantoto iespēju laiks: daļa. Atgriešanās, Neizmantoto iespēju laiks Smēķētāji Kāds mans draugs publicējot facebūkā dažus teikumus, par krieviem un Krieviju, ar zemtekstu – nu kā tā var, tas taču nav normāli, mani rosināja rakstīt par to, kas ir pats par sevi saprotams, kas neprasa padziļinātas izglītības un skaistus diplomus. Šeit

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana(0)

  Sarunu “Nacionālā drošība” vada Ģenerālis Kārlis Krēsliņš, Ģenerālmajors Juris Maklakovs, Pulkvedis Raimonds Rublovskis, Marlēna Pirvica un Ekonomiste, lektore, pētniece un uzņēmēja Līga Leitāne.   YouTube/biedrība Latvietis YouTube/spektrs.com Facebook/ Demokrātijas aizsardzības biedrība, DAB   Luksemburgas Deputātu palātā 12.janvārī notika diskusija par petīciju pret vakcīnas mandātiem. Franču imunoloģijas speciālista Prof. Kristians Perons  Christiane Perronne viedoklis. Profesors Kristians Perons bija Eiropas

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE(0)

Kārlis Krēsliņš Br.gen(atv.) Dr.habil.sc.ing   IEVADS. Pasaulē notiek daudz it kā neatkarīgu notikumu. ASV prezidenta vēlēšanas un sabiedrības sašķelšanās divās diezgan radikālās daļās, mazāk vai vairāk tas notiek arī ES valstīs un ES kopumā, pirmkārt, Lielbritānijas izstāšanās no ES, Krievijā notikušas cilvēku indēšanas gadījumi, nemieri Baltkrievija. KF prezidenta V. Putina uzruna Davosas starptautiskajā ekonomiskajā forumā un ĀM

Leonards Inkins: Maģija

Leonards Inkins: Maģija(0)

Tad atnāca Jēzus no Galilejas uz Jordānu pie Jāņa, lai tas Viņu kristītu. Bet Jānis atturēja Viņu, sacīdams: Man jāsaņem kristību no Tevis, bet Tu nāc pie manis? Bet Jēzus atbildēdams sacīja viņam: Lai tas tā notiek! Tā taču mums pienākas izpildīt visu taisnību! Tad viņš to pieļāva. Pēc kristības Jēzus tūliņ izkāpa no ūdens,

lasīt vairāk

Kontakti un Reklāmas izvietošana

SPEKTRS mērķis - informēt sabiedrību par kristīgām aktualitātēm.

Materiālu (ziņas, raksti, vēstules, ierosinājumi, jautājumi) nosūtīšana - [email protected]

Sociālie tīkli un saziņa

Lasītākās tēmas

© 2006 - 2012 Spektrs.com

Citējot atsauce uz žurnālu SPEKTRS.COM ar SAITI obligāta! Pārpublicējot materiālus drīkst ar SIA „SPEKTRS ANNO” atļauju.