„Es esmu ceļš, patiesība un dzīvība.” (Jāņa 14:6)                                               

04.11.2010. Latvija-Rīga: Prezidents Zatlers: Dievs nekad nedomā, ka viņš ir ortopēds

«Mēs esam nemirstīgi, jo nododam savu ģenētisko kodu bērniem un mazbērniem. Viņos mēs redzam savu nemirstību – caur viņu dzīvēm, panākumiem vai neveiksmēm,» tā intervijā žurnālam «Ir», runājot par savu personīgo dzīvi un mazdēla nākšanu pasaulē, teica Valsts prezidents Valdis Zatlers.
Viņš atzina, ka vislielākais gandarījums viņam ir cilvēku smaids,- ziņo spektrs.com/apollo.lv

Zatlers tāpat pajokoja – «kad jautā, kāda ir atšķirība starp Dievu un ortopēdu, tad atbilde ir vienkārša – Dievs nekad nedomā, ka viņš ir ortopēds. Šī ir būtība – vispirms jāsajūt sevī cilvēka apziņa un nevis Dieva apziņa. Es – cilvēks. Cilvēks starp daudziem citiem cilvēkiem. Cilvēks konkrētā amatā. Tā ir galvenā atziņa man pašam.»
Runājot par krīzi, viņš atzina, ka tā ir ietekmējusi pozitīvi. «Visgrūtākais laiks bija 2008.gada pavasaris, kad no cilvēkiem nāca liels negatīvisms, bieži viņi bija ļoti depresīvi, pat naidīgi. Nekādas krīzes tobrīd vēl nebija, bet bija neapmierinātība, ko grūti izskaidrot. Krīze cilvēkiem nāca kā pārsteigums, viņi jautāja tikai vienu – vai kāds var pateikt, kas būs rīt, parīt, lai mēs spētu tam pielāgoties. Bet dzīve ir pārsteigumu pilna. Šajā vasarā cilvēki vairākkārt teica – cik labi, ka bija krīze, mēs pārvērtējām savas vērtības. Un to viņi pateica man kā prezidentam, viņi gribēja man to pateikt. Ja gribam saprātīgi pārvaldīt savu valsti, mums pēc iespējas biežāk jāieklausās cilvēkos, jāuzzina viņu domas. Viņu domas ir precīzas un ļoti gudras,» tā prezidents.
Runājot par jaunizveidoto valdību un jauno parlamentu, par vislielāko apdraudējumu Zatlers uzskata stereotipu, ka tikko ievēlēts parlaments noteikti tiks atlaists, un tūdaļ pēc valdības apstiprināšanas sākam domāt, kurā dienā tā kritīs. «Jo ātrāk tiksim vaļā no šā stereotipa un pievērsīsimies valdības darbam un tā analīzei, jo ilgāk valdība nostrādās, jo tā mēs to spēcināsim,» norāda Valsts prezidents.

5 komentāri

#1buy phentermine onlineNovember 20, 2010, 10:38 pm

Im impressed. I dont think Ive met anyone who knows as much about this subject as you do. Youre truly well informed and very intelligent. You wrote something that people could understand and made the subject intriguing for everyone. Really, great blog youve got here.

#2phentermine no prescriptionNovember 21, 2010, 1:22 am

Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

#3buy phentermine without prescriptionNovember 21, 2010, 1:40 am

Hey – nice blog, just looking around some blogs, seems a pretty nice platform you are using. I’m currently using WordPress for a few of my sites but looking to change one of them over to a platform similar to yours as a trial run. Anything in particular you would recommend about it?

    #4adminNovember 22, 2010, 9:50 pm

    WordPress for posts;
    Joomla for photos.

#5VisaApril 6, 2012, 7:05 pm

Dievs nekad nedomā, ka viņš ir ortopēds.
Jo Dievs domā kā pestīt cilvēkus, lai tie neaizietu pazušanā.

Uzraksti, ko domā

Vārds:
E-pasts:
www:
Komentārs:

Citi rakstiSākumlapa

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija(0)

Kādas ir valsts nelikumīgas darbības, lai paplašinātu savu ietekmi pasaulē? Moldova, kad sabruka PSRS, Gruzijā, kur bija iekšējais konflikts, miera uzturētāji no Krievijas un ar to aizstāvēšanu pamatots iebrukums Gruzijā. Ukrainā anektēt Krimu un izveidot militāro konfliktu Doņeckas un Luganskas novados. Vai tas vismaz daļēji neatgādina to, kā attīstījās notikumi pirms II pasaules kara? Nākamais

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām(0)

Leonards Inkins: Biedrības “Latvietis” biedrs, grāmatu autors: Neizmantoto iespēju laiks: daļa. Atgriešanās, Neizmantoto iespēju laiks Smēķētāji Kāds mans draugs publicējot facebūkā dažus teikumus, par krieviem un Krieviju, ar zemtekstu – nu kā tā var, tas taču nav normāli, mani rosināja rakstīt par to, kas ir pats par sevi saprotams, kas neprasa padziļinātas izglītības un skaistus diplomus. Šeit

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana(0)

  Sarunu “Nacionālā drošība” vada Ģenerālis Kārlis Krēsliņš, Ģenerālmajors Juris Maklakovs, Pulkvedis Raimonds Rublovskis, Marlēna Pirvica un Ekonomiste, lektore, pētniece un uzņēmēja Līga Leitāne.   YouTube/biedrība Latvietis YouTube/spektrs.com Facebook/ Demokrātijas aizsardzības biedrība, DAB   Luksemburgas Deputātu palātā 12.janvārī notika diskusija par petīciju pret vakcīnas mandātiem. Franču imunoloģijas speciālista Prof. Kristians Perons  Christiane Perronne viedoklis. Profesors Kristians Perons bija Eiropas

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE(0)

Kārlis Krēsliņš Br.gen(atv.) Dr.habil.sc.ing   IEVADS. Pasaulē notiek daudz it kā neatkarīgu notikumu. ASV prezidenta vēlēšanas un sabiedrības sašķelšanās divās diezgan radikālās daļās, mazāk vai vairāk tas notiek arī ES valstīs un ES kopumā, pirmkārt, Lielbritānijas izstāšanās no ES, Krievijā notikušas cilvēku indēšanas gadījumi, nemieri Baltkrievija. KF prezidenta V. Putina uzruna Davosas starptautiskajā ekonomiskajā forumā un ĀM

Leonards Inkins: Maģija

Leonards Inkins: Maģija(0)

Tad atnāca Jēzus no Galilejas uz Jordānu pie Jāņa, lai tas Viņu kristītu. Bet Jānis atturēja Viņu, sacīdams: Man jāsaņem kristību no Tevis, bet Tu nāc pie manis? Bet Jēzus atbildēdams sacīja viņam: Lai tas tā notiek! Tā taču mums pienākas izpildīt visu taisnību! Tad viņš to pieļāva. Pēc kristības Jēzus tūliņ izkāpa no ūdens,

lasīt vairāk

Kontakti un Reklāmas izvietošana

SPEKTRS mērķis - informēt sabiedrību par kristīgām aktualitātēm.

Materiālu (ziņas, raksti, vēstules, ierosinājumi, jautājumi) nosūtīšana - [email protected]

Sociālie tīkli un saziņa

Lasītākās tēmas

© 2006 - 2012 Spektrs.com

Citējot atsauce uz žurnālu SPEKTRS.COM ar SAITI obligāta! Pārpublicējot materiālus drīkst ar SIA „SPEKTRS ANNO” atļauju.