„Es esmu ceļš, patiesība un dzīvība.” (Jāņa 14:6)                                               

02.12.2009. Bulgāru zinātnieki paziņo, ka citplanētieši jau dzīvo uz Zemes

nlo700

Bulgāru zinātnieki paziņojuši, ka citplanētieši jau dzīvo uz Zemes, ziņo spektrs.com atsaucoties uz britu laikrakstu „The Daily Telegraph”.
Bulgārijas Visuma izpētes zinātnieki apgalvo, ka viņi šobrīd cenšas atšifrēt sarežģītu simbolu kopumu, ko viņiem nosūtījuši citplanētieši, atbildot uz 30 jautājumiem un analizējot 150 labības laukos atstātos zīmējumus. Informāciju apstiprina Bulgārijas Zinātņu akadēmijas Visuma izpētes institūta direktora vietnieks Lačezars Filipovs.
„Citplanētieši dzīvo starp mums, un mēs tos visu laiku redzam,” norādīja Filipovs vietējiem medijiem. „Viņi nav naidīgi noskaņoti pret mums, viņi grib mums palīdzēt, taču mēs vēl neesam pietiekami attīstīti, lai nodibinātu ar viņiem tiešu kontaktu. Cilvēki nespēj komunicēt ar citplanētiešiem ar radio viļņu palīdzību, tomēr tas ir iespējams ar domu spēku. Domāju, ka cilvēku rase noteikti nodibinās kontaktu ar citplanētiešiem nākamo desmit līdz 15 gadu laikā. Starp citu, citplanētieši ļoti kritiski raugās uz cilvēku amorālo uzvedību attiecībā uz iejaukšanos dabas procesos.” Lai savu teikto padarītu par ticamāku, Filipovs norādījis, ka arī Vatikāns atzinis citplanētiešu eksistenci.

Jautājumi jautājumu galā

Nav skaidrības, kāpēc tiek paziņots par noslēpuma atrisinājumu, ja tomēr zinātnieki joprojām to risina. Kāpēc jāatbild tieši uz 30 jautājumiem? Par pieminētajām fotogrāfijām jau iepriekš tika ziņots, par tehnoloģisko kompāniju jaunāko tehnoloģiju izmēģināšanu dabas apstākļos. Kā zinātnieki vispār zina, ko domā citplanētieši, ja nav ar tiem bijis nekāds kontakts? Turklāt zinātniekiem nav nekādu pamatotu pierādījumu, ka citplanētieši dzīvo starp mums, ja nu vienīgi par atbildi izmantojot kādas fantastikas filmas fragmentus.
Ziņojumā teikts, ka citplanētieši ir augstas rases pārstāvji un spēj komunicēt ar domu spēku. Ja reiz tā ir, tad kāpēc, tas netiek izmantots, ņemot vērā, ka viņi pārzina cilvēku funkcijas un tas taču būtu panākams acu mirklī? Filipovs piemin Vatikāna viedokli par citplanētiešiem, tomēr neprecizē kādos apstākļos un kādā sakarā Vatikāna līderis par to ir minējis.
No visa spriežot zinātnieki meklē atbalstu, slavu un finansiālu palīdzību, ņemot vērā, ka Bulgārija nav tik bagāta, lai varētu finansēt nopietnus zinātniskus pētījumus.

14 komentāri

#1kristiansNovember 15, 2010, 6:54 pm

LOTI interesanti

#2artūrsNovember 23, 2010, 7:31 pm

man šķiet ka tas ir viltots un viņi patišām meklē finansjālu palīdzību vai arī tas ko viņi saka ir patiesība ,bet man gan tā nešķiet.

    #3adminNovember 23, 2010, 9:31 pm

    Tā ir uzmanības novēršanas metode.
    Starp citu – pastāv dubultprojekti, tas ir, lai novērsu uzmanību no nopietniem projektiem, kuriem zinātkārīgie pārāk tuvojas, palaižot “pīli”, izdomājumu par kaut ko, kas neeksistē, bet kas aizrauj masas. Bet paši, projekta autori, tad var darboties tālāk nostādītajā mērķī.
    Dubultprojektu būtība – sabiedrībai tiek parādīts kāds nenozīmīgs projekts, kurš it kā tiek finansēts, bet patiesībā finanses novirzās uz kādiem nopietnākiem pētījumiem, kas nav plašai sabiedrībai jāzin.

#4Almeda VeaterDecember 10, 2010, 8:51 pm

Most of the times blogs are the same but i honestly enjoyed what i read. Bravo !

#5kasparsDecember 23, 2010, 7:50 pm

es esmu pat parliecinats, ka eksistē nlo, viņiem pat nav jabut no citas planetas vai zvaigznes, viņi vienkārši ir, bet personigi es neveletos staties kontaktā ar tiem! ir pietiekami pierādijumi, un pat reaģēts uz paliģā saucieniem, tas rada, ka pastav labie un neparāk labie nlo, kuri no mums tikai nem, bet neko nedod atpakaļ!

#6edijs27May 27, 2011, 3:20 am

Man ir bijis dzimum sakars ar citplanetiesu matiti mums bus robobebis….

#7karlis8June 3, 2011, 8:05 am

es tam ticu,jo pat mani draugi ir redzējuši lidojošos šķīvīšus.

#8myloveJune 24, 2011, 11:30 pm

Благодарю за информацию :)

#9AivisMarch 19, 2012, 7:53 pm

Man patīk lasīt tos zinātniskos rakstus. Par šitām lietām gribētos vairāk. Tajā Rakstā par Ādama un Ievas kodu ir vairāk jautājumu, ko nozīmē tie vārdi tobiš ka cilvēku spējas pirms plūdiem bija lielākas un tipa ka smadzenes neizmatojam uz 100?

#10IgorsMarch 20, 2012, 10:25 am

Vieni saka, ka smadzeņu darbību izmantojam 10 %, citi, ka 6-7%

#11ŠveiksMarch 23, 2012, 12:46 pm

Muļķības galīgas ja cilvēkam ir smadzenes tad tās ir jākustina, tad strādās 100%.

#12GoshaMarch 29, 2012, 12:01 pm

Zinātnieki atklājuši, ka tik ilgi pīpējuši zālīti, ka cilvēkus sākuši redzēt kā citplanētiešus.

#13Ilzīte133March 29, 2012, 4:52 pm

Es ticu, ka tādi pastāv. Es ļoti interesējos par šādām lietām. Pati esmu redzējusi ar savām acīm kā nezināms objekts nežēlīgā ātrumā pietuvojas zemei, apstājas un atkal tik pat ātri attālinājās no zemes. Nesaskatīju gan tur nekādas gaismiņas, kā runā lielāko tiess cilvēki par izdomājumiem. Vienīgais tas objekts tikai mirgoja! Ja Jūs vairāk palasītu un interesētos par šādām lietām, tad redzētu jaunāko video, kuru ir ievietojis NASA, kur redzams kā nezināms objekts ir piesūcies saulei un no tās izsūc enerģiju un aizlido nežēlīgā ātrumā prom!
Lūūk video!
http://www.tvnet.lv/tehnologijas/zinatnes/414442-nezinams_objekts_sukne_saules_energiju

#14ohoMarch 29, 2012, 11:44 pm

oho, frīku šovs te :D

Uzraksti, ko domā

Vārds:
E-pasts:
www:
Komentārs:

Citi rakstiSākumlapa

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija(0)

Kādas ir valsts nelikumīgas darbības, lai paplašinātu savu ietekmi pasaulē? Moldova, kad sabruka PSRS, Gruzijā, kur bija iekšējais konflikts, miera uzturētāji no Krievijas un ar to aizstāvēšanu pamatots iebrukums Gruzijā. Ukrainā anektēt Krimu un izveidot militāro konfliktu Doņeckas un Luganskas novados. Vai tas vismaz daļēji neatgādina to, kā attīstījās notikumi pirms II pasaules kara? Nākamais

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām(0)

Leonards Inkins: Biedrības “Latvietis” biedrs, grāmatu autors: Neizmantoto iespēju laiks: daļa. Atgriešanās, Neizmantoto iespēju laiks Smēķētāji Kāds mans draugs publicējot facebūkā dažus teikumus, par krieviem un Krieviju, ar zemtekstu – nu kā tā var, tas taču nav normāli, mani rosināja rakstīt par to, kas ir pats par sevi saprotams, kas neprasa padziļinātas izglītības un skaistus diplomus. Šeit

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana(0)

  Sarunu “Nacionālā drošība” vada Ģenerālis Kārlis Krēsliņš, Ģenerālmajors Juris Maklakovs, Pulkvedis Raimonds Rublovskis, Marlēna Pirvica un Ekonomiste, lektore, pētniece un uzņēmēja Līga Leitāne.   YouTube/biedrība Latvietis YouTube/spektrs.com Facebook/ Demokrātijas aizsardzības biedrība, DAB   Luksemburgas Deputātu palātā 12.janvārī notika diskusija par petīciju pret vakcīnas mandātiem. Franču imunoloģijas speciālista Prof. Kristians Perons  Christiane Perronne viedoklis. Profesors Kristians Perons bija Eiropas

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE(0)

Kārlis Krēsliņš Br.gen(atv.) Dr.habil.sc.ing   IEVADS. Pasaulē notiek daudz it kā neatkarīgu notikumu. ASV prezidenta vēlēšanas un sabiedrības sašķelšanās divās diezgan radikālās daļās, mazāk vai vairāk tas notiek arī ES valstīs un ES kopumā, pirmkārt, Lielbritānijas izstāšanās no ES, Krievijā notikušas cilvēku indēšanas gadījumi, nemieri Baltkrievija. KF prezidenta V. Putina uzruna Davosas starptautiskajā ekonomiskajā forumā un ĀM

Leonards Inkins: Maģija

Leonards Inkins: Maģija(0)

Tad atnāca Jēzus no Galilejas uz Jordānu pie Jāņa, lai tas Viņu kristītu. Bet Jānis atturēja Viņu, sacīdams: Man jāsaņem kristību no Tevis, bet Tu nāc pie manis? Bet Jēzus atbildēdams sacīja viņam: Lai tas tā notiek! Tā taču mums pienākas izpildīt visu taisnību! Tad viņš to pieļāva. Pēc kristības Jēzus tūliņ izkāpa no ūdens,

lasīt vairāk

Kontakti un Reklāmas izvietošana

SPEKTRS mērķis - informēt sabiedrību par kristīgām aktualitātēm.

Materiālu (ziņas, raksti, vēstules, ierosinājumi, jautājumi) nosūtīšana - [email protected]

Sociālie tīkli un saziņa

Lasītākās tēmas

© 2006 - 2012 Spektrs.com

Citējot atsauce uz žurnālu SPEKTRS.COM ar SAITI obligāta! Pārpublicējot materiālus drīkst ar SIA „SPEKTRS ANNO” atļauju.