„Es esmu ceļš, patiesība un dzīvība.” (Jāņa 14:6)                                               

01.06.2010. Latvija-Rīga-draudze „Prieka Vēsts”: Eds Veiss- Es visu varu izmainīt un viss būs labi!

eds_vaiss_2010_no_prieka_vests_majas_lapas

Svētdien, draudzē „Prieka Vēsts” viesojās draudzes senie viesi un draugi Eds Veiss ar sievu Debiju Veisu no ASV, kuri kalpoja svētdienas dievkalpojumā un vēlāk Debija Veisa novadīja dievkalpojumu sievietēm, bet Eds Veiss pavadīja laiku ar vīriešiem, – ziņo spektrs.com.

Es visu varu izmainīt un viss būs labi!

Depresīva noskaņa jaušama ne tikai ārzemju politiskajā elitē un iedzīvotāju sirdīs, bet tā sākusi iezagties arī
kristīgajā diasporā un kā atzīmēja Veiss tas nav labi un pareizi, viņš teica, ka mācītājiem būtu jāatmet depresīvie stāsti par Pēdējiem Laikiem. „Tas, ka tie nāk, tāpat ir skaidrs, bet lai to vēl uzsvērtu nav tas labākais veids kā uzrunāt cilvēku sirdis. Mums labāk būtu jāpievērš uzmanību Prieka Vēstij.”-teica Veiss.
Veisa centrālā pamatdoma bija par gaidāmajām izmaiņām.
Veiss uzsvēra, ka viss tagad mainās, bet tas nenozīmē, ka izmaiņas nāk par sliktu.
Veiss minēja piemēru par kādas rūpnīcas strādniekiem, kuri viņu bija uzaicinājuši atnākt. Strādnieki aicināja mācītāju aizlūgt par rūpnīcu, jo tā tika aizvērta un darbinieki palikuši bez darba. Lūgšanas laikā Veisa sirdi uzrunāja Dievs un teica, lai pārstāj lūgšanu. Veiss apstājās un teica darbiniekiem. „ Dievs saka, lai pārtraucam lūgt. Tad kad rūpnīca strādāja, tad jūs vienmēr bijāt ar tās darbību un finansiālo apmaksu neapmierināti, Jūs ienīdāt šo darbu, bet tagad par to lūdzat, kāpēc Jums tas jādara? Lūdziet Dievam citu un labāku darbu.”

Ne visas izmaiņas ir sliktas

Kādreiz kad tika izgudrotas lidmašīnas un automašīnas, tad no malas novērotāji teica, ka nekas labs tur nav gaidāms. Tomēr tagad mēs labprāt izmantojam aviāciju un auto.
„Tev šķiet, ka nekas nesanāk, bet varbūt tas nozīmē, ka kaut kas Tev jādara savādāk nekā iepriekš.”-teica Veiss.

”Šausmas, kuras es bijos, ir mani aizsniegušas, tas, no kā es vairījos, ir mani sagrābis un nu man nav miera, man trūkst elpas, un es nedabūju atpūsties, un bēdas nāk uz bēdām.” (Ijaba 3:25)Tā arī mēs bieži vien sakām: „Nu, es taču teicu, ka būs slikti.” Veiss īpašu uzmanību pievērsa tam, ka mums jāmaina domāšana. Mēs kļūstam nepacietīgi un sakām: Kad Dievs? Kad būs labāk? Bet vai mēs spējam paļauties uz Viņu?
Jēzus Tev dod mieru un prieku un zini, ka viss būs kārtībā. Esi sajūsmināts par to, kā Dievs darbojas Tavā dzīvē. Veiss pārslēdzās uz jaunu domu, par jauniešiem. Viņš teica: „Dievs nāk ar varenu lietu. Dievs izlej savu Garu pār jauniešiem un viņi saņem jaunu Spēku un jaunu Garu.”
„Tas Kungs Savu troni cēlis virs ūdeņiem, un Tas Kungs Savā tronī būs valdnieks mūžīgi. Tas Kungs lai piešķir spēku Savai tautai, Viņš lai svētī Savu tautu ar mieru!”(Ps 29:10)
Noasa laikā Dievs darīja zināmu savu nodomu par Ūdens Plūdiem daudziem, bet pieņēma Viņa aicinājumu tikai Noasa ģimene. Ārī šodien, apjaušam, ka iepriekš nebija notikušas tādas lietas, kuras Dievs paredz, bet vai mēs tās pieņemam? Šodien Dievs vēlas izliet varenu lietu pār mums. Tev šķiet, ka nav nekādas pazīmes, lai tas notiktu, tad negaidi, kad sāksies lietus, sāc savu kustības ceļu pretī šim notikumam.

Dieva armija
Dievs vēlas mūs sagatavot (trenēt) jaunam laikam, lai mēs būtu gatavi saņemt un darīt. Mums jātrenējas, lai tad kad Dievs sauc, Tu vari piecelties un iet, lai Tu būtu gatavs. Dievs vēlas mūs sagatavot. Jā, nebūs tā kā agrāk, bet tas nenozīmē, ka būs sliktāk, būs labāk! Tu vari iet treniņa apmācības kursu un pieņemot jaunus izaicinājumus nezaudējot prieku un mieru.

Dieva apsolījums
Ja tu nepadodies un pielūdz Viņu, tad Dievs saka: ”Piesauc Mani un Es tevi uzklausīšu un atbildēšu un Tev atklāšu lielas un brīnišķas lietas, kuras Tu neesi piedzīvojis un par kurām Tev nav pat ne mazākās sajēgas un par to, kas tas vispār ir. Es visu varu izmainīt un viss būs labi!”

Dievkalpojuma beigās Veiss aizlūdza par jauniešiem, lai tie varētu saņemt Dieva apsolījumu.

Foto:  priekavests.lv

0 komentāri

Uzraksti, ko domā

Vārds:
E-pasts:
www:
Komentārs:

Citi rakstiSākumlapa

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija(0)

Kādas ir valsts nelikumīgas darbības, lai paplašinātu savu ietekmi pasaulē? Moldova, kad sabruka PSRS, Gruzijā, kur bija iekšējais konflikts, miera uzturētāji no Krievijas un ar to aizstāvēšanu pamatots iebrukums Gruzijā. Ukrainā anektēt Krimu un izveidot militāro konfliktu Doņeckas un Luganskas novados. Vai tas vismaz daļēji neatgādina to, kā attīstījās notikumi pirms II pasaules kara? Nākamais

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām(0)

Leonards Inkins: Biedrības “Latvietis” biedrs, grāmatu autors: Neizmantoto iespēju laiks: daļa. Atgriešanās, Neizmantoto iespēju laiks Smēķētāji Kāds mans draugs publicējot facebūkā dažus teikumus, par krieviem un Krieviju, ar zemtekstu – nu kā tā var, tas taču nav normāli, mani rosināja rakstīt par to, kas ir pats par sevi saprotams, kas neprasa padziļinātas izglītības un skaistus diplomus. Šeit

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana(0)

  Sarunu “Nacionālā drošība” vada Ģenerālis Kārlis Krēsliņš, Ģenerālmajors Juris Maklakovs, Pulkvedis Raimonds Rublovskis, Marlēna Pirvica un Ekonomiste, lektore, pētniece un uzņēmēja Līga Leitāne.   YouTube/biedrība Latvietis YouTube/spektrs.com Facebook/ Demokrātijas aizsardzības biedrība, DAB   Luksemburgas Deputātu palātā 12.janvārī notika diskusija par petīciju pret vakcīnas mandātiem. Franču imunoloģijas speciālista Prof. Kristians Perons  Christiane Perronne viedoklis. Profesors Kristians Perons bija Eiropas

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE(0)

Kārlis Krēsliņš Br.gen(atv.) Dr.habil.sc.ing   IEVADS. Pasaulē notiek daudz it kā neatkarīgu notikumu. ASV prezidenta vēlēšanas un sabiedrības sašķelšanās divās diezgan radikālās daļās, mazāk vai vairāk tas notiek arī ES valstīs un ES kopumā, pirmkārt, Lielbritānijas izstāšanās no ES, Krievijā notikušas cilvēku indēšanas gadījumi, nemieri Baltkrievija. KF prezidenta V. Putina uzruna Davosas starptautiskajā ekonomiskajā forumā un ĀM

Leonards Inkins: Maģija

Leonards Inkins: Maģija(0)

Tad atnāca Jēzus no Galilejas uz Jordānu pie Jāņa, lai tas Viņu kristītu. Bet Jānis atturēja Viņu, sacīdams: Man jāsaņem kristību no Tevis, bet Tu nāc pie manis? Bet Jēzus atbildēdams sacīja viņam: Lai tas tā notiek! Tā taču mums pienākas izpildīt visu taisnību! Tad viņš to pieļāva. Pēc kristības Jēzus tūliņ izkāpa no ūdens,

lasīt vairāk

Kontakti un Reklāmas izvietošana

SPEKTRS mērķis - informēt sabiedrību par kristīgām aktualitātēm.

Materiālu (ziņas, raksti, vēstules, ierosinājumi, jautājumi) nosūtīšana - [email protected]

Sociālie tīkli un saziņa

Lasītākās tēmas

© 2006 - 2012 Spektrs.com

Citējot atsauce uz žurnālu SPEKTRS.COM ar SAITI obligāta! Pārpublicējot materiālus drīkst ar SIA „SPEKTRS ANNO” atļauju.