„Es esmu ceļš, patiesība un dzīvība.” (Jāņa 14:6)                                               

14.09.2011. Latvija-Rīga: Zatlera reformu partija atbalsta homoseksuālistus, ZRP kristieši jūtas vīlušies un izstājas no partijas

genocida_upuru_pieminas_diena_pie_brivibas_pieminekla_un_litenee_valdis_zatlers_foto_president_lv_spektrs_com

Neskatoties uz sākotnējo apņemšanos aizstāvēt tradicionālas ģimenes vērtības, Zatlera reformu partija ir atkāpusies no saviem iepriekš paustajiem uzstādījumiem, savā būtībā ieņemot atklāti liberālu nostāju viendzimuma pāru tiesisko attiecību regulējuma ieviešanai, par ko liecina partijasmājas lapā izvietotā programma: „Jāņem vērā faktiski pastāvošā kopdzīves modeļu daudzveidība Latvijā. Tāpēc Zatlera reformu partija iestājas par kopdzīves mantisko attiecību regulēšanu mantošanas un citās jomās.”,-spektrs.com ziņo Moral Revolution.

Diemžēl, arī „Vienotības” līdere Solvita Āboltiņa publiskajā telpā pauda nostāju, ka viendzimuma pāru mantiskās attiecības nepieciešams legalizēt. “Pēdējā partija” turklāt atklāti runā par homoseksuālu pāru attiecību pielīdzināšanu tradicionālai laulībai un šīs partijas pārstāvji ir aktīvi „Mozaīkas” atbalstītāji un dalībnieki. Arī atsevišķi politiķi no „Vienotības”, ZZS un “Saskaņas Centra” atklāti iestājas par viendzimuma attiecību legalizāciju.

Runājot par Zatlera reformu partiju, interesants ir fakts, ka partijā lēmumu par viendzimuma pāru mantisko attiecību regulēšanu ir pieņēmusi antidemokrātiskā procedūrā, kas pārkāpj pašas partijas Statūtus. Šāds solis netika apspriests ar partijas biedriem, un partijas iekšienē tas izraisīja plašus protestus. Zināms, ka Zatlera reforumu partijas valdes loceklis Viktors Makarovs pats personiski atbalsta un publiskā telpā mērķtiecīgi un ilgstoši popularizē homoseksuālas attiecības, un tieši viņš partijā ierosināja „aizstāvēt” viendzimuma pārus.

Rezultātā no Zatlera reformu partijas šonedēļ izstājās Biedrības „Asociācijas Ģimene” valdes priekšsēdētāja Ilona Bremze, Grūtniecības Krīzes centra vadītāja Judīte Briede – Jurēviča, viena no Latvijas Kristīgo skolotāju asociācijas valdes locekle Elita Kleinhofa –Prūse un citi.

„Es personīgi jūtos apmānīta un vairs nevēlos savu vārdu saistīt ar Zatlera reformu partiju. Jaunās reformas, ko piedāvā partija, neuzlabos ģimeņu kopējo stāvokli Latvijā. Ja partija panāks viendzimuma partnerattiecību legalizāciju, tas ilgtermiņā samazinās laulātības koeficentu, kas negatīvi ietekmēs arī demogrāfiskos rādītājus, bet palielinās ārlaulībā dzimušo bērnu skaitu,” uzsvēra Ilona Bremze, kurai ir liela pieredze sociālajā darbā ar ģimenēm.

„Zatlera reformu partija runā par „nobriedušu sabiedrību”. Vēlamies uzsvērt, ka Latvijas sabiedrība ir pietiekami nobriedusi, lai stingri iestātos par morāles pamatvērtībām – tradicionālu ģimeni. Mēs vēlamies popularizēt ģimenes – vīrieša un sievietes savienību – jo tikai šāds modelis atbilst ētikas normām” norāda jauniešu kustības „Īsta mīlestība gaida” vadītājs Dainis Pandars.

„Šādi partiju uzstādīte mērķi realitātē nozīmē klasiskā Satversmē nostiprinātā ģimenes institūta degradēšanu, jo tiek apgalvots, ka pastāv dažādi kopdzīves modeļi, arī viendzimuma. Tādējādi tiek atzīts, ka homoseksuāliem pāriem nepieciešama papildus tiesiskā aizsardzība, lai gan esošie normatīvie akti jau paredz plašu juridisku instrumentu klāstu šo jautājumu sakārtošanai. Tā ir vēlēšanās padarīt homoseksuālas attiecības par līdzvērtīgu alternatīvu ģimenei. Skaidrs, ka mantisko jautājumu noregulējuma iespēja tiks izmantota kā platforma turpmākām prasībām, lai popularizētu homoseksuālismu un degradētu normālas ģimenes jēdzienu. Žēl, ka Zatlera reformu partija un atseviški politiķi no citām partijām to nespēj vai nevēlas saskatīt,” atzīst Latvijas Baptistu draudžu savienības bīskaps Pēteris Sproģis.

„Skatoties uz šo jautājumu kopumā, bīstams ir fakts, ka Latvijas skolās joprojām tiek lietotas Izglītības un zinātnes ministrijas (ministra R.Broka, „ZZS”, vadībā) apstiprinātas grāmatas, kurās bērniem tiek mācīts, ka homoseksualiāte ir normāla. Tas apliecina, ka seksuālo minoritāšu pārstāvji ar visiem spēkiem cenšas iznīcināt sabiedrībā pieņemtās morāles vērtības un šādu degradētu domāšanu ieaudzināt arī bērnos”, apliecina Elita Kleinhofa–Prūse, Latvijas Kristīgo skolotāju asociācijas valdes locekle, kura arīdzan izstājusies no Zatlera Reformu partijas.

Ņemot vērā pasaules valstu pieredzi, redzam, ka viendzimuma pāru attiecību legalizēšana, mantisko attiecību „sakārtošana” ir tikai pirmais solis ceļā uz pilnīgu homoseksualitātes legalizāciju, paredzot šādiem cilvēkiem līdzvērtīgu statusu salīdzinājumā ar tradicionālo laulību. „Piešķirot viendzimuma pāriem viņu pieprasītās privilēģijas, viņiem rastos tiesisks pamats nākotnē šīs privilēģijas paplašināt līdz pilnīgam tradicionālas ģimenes tiesību līmenim. Ir skaidrs, ka turpmāk tiks pieprasīta bērnu adopcija, par ko jau publiski ir deklarējuši seksuālo minoritāšu pārstāvji. Pieļaujot it kā šķietami nevainīgu viendzimuma pāru mantisko jautājumu regulējumu, pamatojoties uz Eiropas Kopienu tiesas un Eiropas Cilvēktiesību tiesas praksi, Latvijai homoseksuāliem pāriem būs jānodrošina identiskas tiesības salīdzinājumā ar heteroseksuāliem pāriem”, atzīst fonda „Moral Revolution” valdes priekšsēdētājs Vilnis Onzuls.

Fonds „Moral Revolution” aicina vēlētājus būt atbildīgiem un Saeimas vēlēšanās balsot tikai par tām politiskām partijām un tiem deputātu kandidātiem, kuri atbalsta morāles vērtības un kas rīkojas saskaņā ar saviem solījumiem. Pat, ja partijās ir cilvēki, kuri atbalsta tradicionālas morālas vērtības, noteicošā ir partijas ideoloģija. Fonds „Moral Revolution” brīdina, ka “šis Latvijai ir izšķirošs brīdis attiecībā uz viendzimuma attiecību legalizāciju. Ja partijas un politiķi panāks viendzimuma pāru mantisko attiecību īpašu regulējumu, tad pēc tam Latvijai būs jāpiešķir šīm minoritātēm tradicionālām ģimenēm vienlīdzīgas tiesības – arī attiecībā uz bērnu adopciju! Atpakaļceļa vairs nebūs!!!”

0 komentāri

Uzraksti, ko domā

Vārds:
E-pasts:
www:
Komentārs:

Citi rakstiSākumlapa

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija(0)

Kādas ir valsts nelikumīgas darbības, lai paplašinātu savu ietekmi pasaulē? Moldova, kad sabruka PSRS, Gruzijā, kur bija iekšējais konflikts, miera uzturētāji no Krievijas un ar to aizstāvēšanu pamatots iebrukums Gruzijā. Ukrainā anektēt Krimu un izveidot militāro konfliktu Doņeckas un Luganskas novados. Vai tas vismaz daļēji neatgādina to, kā attīstījās notikumi pirms II pasaules kara? Nākamais

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām(0)

Leonards Inkins: Biedrības “Latvietis” biedrs, grāmatu autors: Neizmantoto iespēju laiks: daļa. Atgriešanās, Neizmantoto iespēju laiks Smēķētāji Kāds mans draugs publicējot facebūkā dažus teikumus, par krieviem un Krieviju, ar zemtekstu – nu kā tā var, tas taču nav normāli, mani rosināja rakstīt par to, kas ir pats par sevi saprotams, kas neprasa padziļinātas izglītības un skaistus diplomus. Šeit

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana(0)

  Sarunu “Nacionālā drošība” vada Ģenerālis Kārlis Krēsliņš, Ģenerālmajors Juris Maklakovs, Pulkvedis Raimonds Rublovskis, Marlēna Pirvica un Ekonomiste, lektore, pētniece un uzņēmēja Līga Leitāne.   YouTube/biedrība Latvietis YouTube/spektrs.com Facebook/ Demokrātijas aizsardzības biedrība, DAB   Luksemburgas Deputātu palātā 12.janvārī notika diskusija par petīciju pret vakcīnas mandātiem. Franču imunoloģijas speciālista Prof. Kristians Perons  Christiane Perronne viedoklis. Profesors Kristians Perons bija Eiropas

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE(0)

Kārlis Krēsliņš Br.gen(atv.) Dr.habil.sc.ing   IEVADS. Pasaulē notiek daudz it kā neatkarīgu notikumu. ASV prezidenta vēlēšanas un sabiedrības sašķelšanās divās diezgan radikālās daļās, mazāk vai vairāk tas notiek arī ES valstīs un ES kopumā, pirmkārt, Lielbritānijas izstāšanās no ES, Krievijā notikušas cilvēku indēšanas gadījumi, nemieri Baltkrievija. KF prezidenta V. Putina uzruna Davosas starptautiskajā ekonomiskajā forumā un ĀM

Leonards Inkins: Maģija

Leonards Inkins: Maģija(0)

Tad atnāca Jēzus no Galilejas uz Jordānu pie Jāņa, lai tas Viņu kristītu. Bet Jānis atturēja Viņu, sacīdams: Man jāsaņem kristību no Tevis, bet Tu nāc pie manis? Bet Jēzus atbildēdams sacīja viņam: Lai tas tā notiek! Tā taču mums pienākas izpildīt visu taisnību! Tad viņš to pieļāva. Pēc kristības Jēzus tūliņ izkāpa no ūdens,

lasīt vairāk

Kontakti un Reklāmas izvietošana

SPEKTRS mērķis - informēt sabiedrību par kristīgām aktualitātēm.

Materiālu (ziņas, raksti, vēstules, ierosinājumi, jautājumi) nosūtīšana - [email protected]

Sociālie tīkli un saziņa

Lasītākās tēmas

© 2006 - 2012 Spektrs.com

Citējot atsauce uz žurnālu SPEKTRS.COM ar SAITI obligāta! Pārpublicējot materiālus drīkst ar SIA „SPEKTRS ANNO” atļauju.