„Es esmu ceļš, patiesība un dzīvība.” (Jāņa 14:6)                                               

05.12.2011. Latvija-Rīga: Muzikālās izrādes ”Brīnums mazajam brālītim” gaidāmā tūre pa Latviju

„Šajos svētkos ir tapis īpašs muzikāls projekts ”Brīnums mazajam brālītim”. Es ticu, ka šī izrāde būs kā dāvana, kura ne tikai iepriecinās, bet arī aizsniegs cilvēku sirdis ar evaņģēliju un Dieva mīlestības vēsti. Izrādes pamatideja ir atgādināt, ka brīnumi notiek ik dienu un mums ir tikai nepieciešama vienkārša bērna ticība, kura tic un rīkojās!” –spektrs.com stāsta atbalsta centra ”Sapnis” un  ”No sirds uz sirdi” projekta vadītāja Sindija Tuča.

brinums_mazajam_bralitim_afisa

Par izrādi

Stāsts ir par kādu ģimeni, kurā atspoguļots ceļš, kas ved uz VIŅU brīnumu. Izrāde ir pietiekami nopietna, lai uzrunātu mūs – pieaugušos, bet tai pat laikā atraktīva, lai aizrautu arī mazākos skatītājus. Izrādē savu dalību ņem gan mazāki, gan lielāki bērni ar lielu aizrautību mācoties tekstus un dziesmas. Mazākajiem ir tikai 4 gadi, tāpēc radošajai grupai netrūks piedzīvojumu un pārsteigumu.

„Pāri visām veiksmēm un varbūt kādām neveiksmēm -  mēs kopā tikai gribam padalīsimies ar to brīnumu, kas mūsos pašos ir, tas ko mēs esam piedzīvojuši, ar ko dzīvojam katru šo dienu, kuru Dievs mums ir devis!” par izrādes noslēpumiem dalās Sindija Tuča.

Izrādes mērķis, kā vēstī Sindija nav tikai atpūta un izklaide bērniem, bet izrādes būtība sevī ietver daudz dziļāku mērķi mūžības izpratnē. „Mēs gribam pieskarties tām ģimenēm, kurām klājas grūti, kur saticība, miers un mīlestība ir aizmirsta, kur trūkums gan emocionāls, gan praktisks ir ikdienas rutīna. Mēs ticam, ka Dievs grib atnest svētkus un jaunu sākumu šim ceļam uz brīnumu katrai no šādām ģimenēm. Un īpaši tādēļ, ka izrādē piedalās bērni, kuri ļoti labi saprot ko tas nozīmē, jo paši nāk no šādas vides. Viņi tic un lūdz par savām mammām un tētiem, brāļiem un māsām, tic par izmaiņām savās un arī citu ģimenēs un caur šo muzikālo izrādi praktiski šo ticību grib likt lietā.”

Pateicība

Par izrādes tapšanu Sindija stāsta, ka lielākais paldies ir jāsaka Tētim Debesīs, kurš dod sapņus un drosmi uzdrošināties tos īstenot! Taču ir arī cilvēki, kuri līdzdarbojās lai šo sapni bērniem varētu atnest visspilgtāk un reālāk.

Paldies, Valērijam Percavam – izrādes skaņu režisoram, kura studijā tapa šī muzikālā izrāde.
Paldies esošajām un topošajām sadarbības organizācijām.

Īpašs paldies Olgai no Vecumnieku daudzbērnu ģimeņu biedrības. Paldies par sarūpētām telpām un transportu,  daudzbērnu ģimeņu pārvietošanai.

Paldies Latvijas mazturīgo atbalsta centram ”DACE” organizatorisko ieguldījumu. Paldies ”DAILES TEĀTRIM” par tērpiem un rekvizītiem.

Paldies, labdarim firmai ”Trimen” par finansiālu atbalstu, gan Kristīnei Lemantovičai un mūsu draugiem no Iecavas! Paldies, komandai ”DEKONOMA” par dekorācijām. Starp citu ”DEKONOMA” izgatavo un veido dekorācijas izrādēm, kāzām, foto sesijām, ieskatam www.dekonoma.lv

dekonoma_ar_centrs_sapnis_un_no_sirds_uz_sirdi

Paldies visiem, kuri sadzirdēja, noticēja un bija gatavi īstenot šo mazo iesākumu, strādāt pie tā, ieguldīties tajā, lai tas izaugtu un dzīvotu.

Vajadzības

Sindija piebilst, ka lai pasākums būtu izdevies vajadzību ir daudz! Tāpēc Sindija joprojām gaida atbalstu, gan transporta pārvadājumu, gan arī finansiālā vai kādā citā veidā.

Sindija saka: „Mēs vēlētos bērniem sarūpēt pēc izrādēm saldumu paciņas, vēlos dot iespēju, ja vien jums ir iespēja un jūs gribētu pielikt savu roku šajā labdarības tūrē palīdzot vai finansiāli vai kādā citā veidā: rakstiet: [email protected] zvaniet: +371 283 53 043”

Muzikālās izrādes ”Brīnums Mazajam Brālītim” tūre pa Latviju:

14. decembrī, plkst. 13.30  – Bērnu slimnīcā Vienības gatvē

18. decembrī, plkst. 16.00 – Vecumnieku Tautas namā

21. decembrī, plkst. 10.30 bērnu rehabilitācijas slimnīcā Ogrē un 13.30 Bērnu slimnīcā ”Gaiļezers”

23. decembrī, plkst. 17.00 SOS ciemata bērniem Jaunolaines kultūras namā

26. decembrī, plkst. 12.00  – 74. vidusskolā sadarbībā ar organizāciju ”Dace”

Janvārī plānotas izrādes – Jelgavā, Gulbenes rajonā, Kurzemē. Vienu izrādi noorganizēsim Rīgā, kuru apmeklēt laipni aicināti tiks visi interesenti! Turpmākai informācijai lūdzu sekojiet : www.christinfo.lv

0 komentāri

Uzraksti, ko domā

Vārds:
E-pasts:
www:
Komentārs:

Citi rakstiSākumlapa

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija

Kārlis Krēsliņš : Mūsdienu valsts militārā stratēģija(0)

Kādas ir valsts nelikumīgas darbības, lai paplašinātu savu ietekmi pasaulē? Moldova, kad sabruka PSRS, Gruzijā, kur bija iekšējais konflikts, miera uzturētāji no Krievijas un ar to aizstāvēšanu pamatots iebrukums Gruzijā. Ukrainā anektēt Krimu un izveidot militāro konfliktu Doņeckas un Luganskas novados. Vai tas vismaz daļēji neatgādina to, kā attīstījās notikumi pirms II pasaules kara? Nākamais

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām

Leonards Inkins: Par “Krievu pasaules” smaku un pašsaprotamām lietām(0)

Leonards Inkins: Biedrības “Latvietis” biedrs, grāmatu autors: Neizmantoto iespēju laiks: daļa. Atgriešanās, Neizmantoto iespēju laiks Smēķētāji Kāds mans draugs publicējot facebūkā dažus teikumus, par krieviem un Krieviju, ar zemtekstu – nu kā tā var, tas taču nav normāli, mani rosināja rakstīt par to, kas ir pats par sevi saprotams, kas neprasa padziļinātas izglītības un skaistus diplomus. Šeit

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana

“Brīvības konvojs” 2022, Perona un Filmiha prognozes, kā arī Krievijas uzmākšanās nenovērtēšana(0)

  Sarunu “Nacionālā drošība” vada Ģenerālis Kārlis Krēsliņš, Ģenerālmajors Juris Maklakovs, Pulkvedis Raimonds Rublovskis, Marlēna Pirvica un Ekonomiste, lektore, pētniece un uzņēmēja Līga Leitāne.   YouTube/biedrība Latvietis YouTube/spektrs.com Facebook/ Demokrātijas aizsardzības biedrība, DAB   Luksemburgas Deputātu palātā 12.janvārī notika diskusija par petīciju pret vakcīnas mandātiem. Franču imunoloģijas speciālista Prof. Kristians Perons  Christiane Perronne viedoklis. Profesors Kristians Perons bija Eiropas

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE

Kārlis Krēsliņš: NĀKOTNES PASAULE(0)

Kārlis Krēsliņš Br.gen(atv.) Dr.habil.sc.ing   IEVADS. Pasaulē notiek daudz it kā neatkarīgu notikumu. ASV prezidenta vēlēšanas un sabiedrības sašķelšanās divās diezgan radikālās daļās, mazāk vai vairāk tas notiek arī ES valstīs un ES kopumā, pirmkārt, Lielbritānijas izstāšanās no ES, Krievijā notikušas cilvēku indēšanas gadījumi, nemieri Baltkrievija. KF prezidenta V. Putina uzruna Davosas starptautiskajā ekonomiskajā forumā un ĀM

Leonards Inkins: Maģija

Leonards Inkins: Maģija(0)

Tad atnāca Jēzus no Galilejas uz Jordānu pie Jāņa, lai tas Viņu kristītu. Bet Jānis atturēja Viņu, sacīdams: Man jāsaņem kristību no Tevis, bet Tu nāc pie manis? Bet Jēzus atbildēdams sacīja viņam: Lai tas tā notiek! Tā taču mums pienākas izpildīt visu taisnību! Tad viņš to pieļāva. Pēc kristības Jēzus tūliņ izkāpa no ūdens,

lasīt vairāk

Kontakti un Reklāmas izvietošana

SPEKTRS mērķis - informēt sabiedrību par kristīgām aktualitātēm.

Materiālu (ziņas, raksti, vēstules, ierosinājumi, jautājumi) nosūtīšana - [email protected]

Sociālie tīkli un saziņa

Lasītākās tēmas

© 2006 - 2012 Spektrs.com

Citējot atsauce uz žurnālu SPEKTRS.COM ar SAITI obligāta! Pārpublicējot materiālus drīkst ar SIA „SPEKTRS ANNO” atļauju.